Isparta'da Feci Kaza: 3 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

Yaşam 19.04.2014 - 17:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Isparta'da Feci Kaza: 3 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

ISPARTA'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI
Isparta’da içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs, tünel çıkışında yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolunda kontrolden çıkan 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, Kazak tüneli çıkışında yan yattı. Kazada otobüs içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir çok yolcu de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta’daki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Isparta-Antalya Karayolu bir süre trafiğe kapandı.
ISPARTA'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI

Isparta’da içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs, tünel çıkışında yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolunda kontrolden çıkan 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, Kazak tüneli çıkışında yan yattı. Kazada otobüs içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir çok yolcu de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta’daki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Isparta-Antalya Karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.