Isparta Kültürel etkinliğe doyacak

Kültür 15.03.2014 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Isparta Kültürel etkinliğe doyacak

Isparta Belediyesi Mart ayında kültürel etkinliklere büyük ağırlık verdi.
Isparta Belediyesi Mart ayında kültürel etkinliklere büyük ağırlık verdi. Aybaşından itibaren bir dizi etkinlik düzenleyen belediye neredeyse her gün çeşitli bir faaliyetle vatandaşın önüne çıkıyor. Belediye’nin bu etkinlikler arasında Cuma günü akşam bir tiyatro gösterisi vardı. Vatandaştan da oldukça ilgi alan tiyatro gösterisi halkı eğlendirmesini bildi. Ünlü Tiyatro sanatçıları Uğur Demirezen, Tuncay Gürel, Çiğdem Güzelbatur, Hakan Fidan ve Mehmet Ali Atalay’ın sahne aldığı Kiralık Konak orta oyunu sahnelendi. İlginin büyük olduğu program sonrasında Belediye bu faaliyetlerin mart sonuna kadar devam edeceğini dile getirdiler. Yapılan açıklamada, 19 Mart 2014 Çarşamba Günü Hazan İle Zübeyde adlı tiyatro gösterimi sunulacak. 20 Mart’ta ise yapılacak üniversite sınavı stresinden kurtulmak için Cihat Şener’in vereceği Son viraj konulu bir konferans düzenlenecek. Bu konferansta öğrencilerin sınav stresini nasıl atlatabilecekleri hakkında detaylı bilgi verilecek. İlgililerin bu programı kaçırmamaları özellikle istendi. 
Isparta Belediyesi Mart ayında kültürel etkinliklere büyük ağırlık verdi.

Isparta Belediyesi Mart ayında kültürel etkinliklere büyük ağırlık verdi. Aybaşından itibaren bir dizi etkinlik düzenleyen belediye neredeyse her gün çeşitli bir faaliyetle vatandaşın önüne çıkıyor. Belediye’nin bu etkinlikler arasında Cuma günü akşam bir tiyatro gösterisi vardı. Vatandaştan da oldukça ilgi alan tiyatro gösterisi halkı eğlendirmesini bildi.

Ünlü Tiyatro sanatçıları Uğur Demirezen, Tuncay Gürel, Çiğdem Güzelbatur, Hakan Fidan ve Mehmet Ali Atalay’ın sahne aldığı Kiralık Konak orta oyunu sahnelendi. İlginin büyük olduğu program sonrasında Belediye bu faaliyetlerin mart sonuna kadar devam edeceğini dile getirdiler. Yapılan açıklamada, 19 Mart 2014 Çarşamba Günü Hazan İle Zübeyde adlı tiyatro gösterimi sunulacak. 20 Mart’ta ise yapılacak üniversite sınavı stresinden kurtulmak için Cihat Şener’in vereceği Son viraj konulu bir konferans düzenlenecek. Bu konferansta öğrencilerin sınav stresini nasıl atlatabilecekleri hakkında detaylı bilgi verilecek. İlgililerin bu programı kaçırmamaları özellikle istendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.