ISMEK’TE CÜZİ MALİYETLE YÜKSEK BAŞARI

Siyaset 03.01.2014 - 10:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISMEK’TE CÜZİ MALİYETLE YÜKSEK BAŞARI

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISMEK Birimini ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISMEK Birimini ziyaret etti, hocalarla bir araya geldi. Başkan Günaydın, ISMEK’ten son 5 yılda 17 bin kursiyerin faydalandığını dile getirerek, amaçlarının kurstan mezun olan kursiyerlerin hoca seviyesinde olmasını amaçladıklarını söyledi. ISMEK’in bir önceki belediye yönetimince 2,5 milyon liraya yakın bir harcama yaptığını ancak bu kadar kursiyerin kurs dahi görmediğini ifade eden Başkan Günaydın, kendi döneminde ise bu rakamın 700 bin lira civarında olduğunu ve 17 bin kursiyere hizmet verildiğini anlattı. ISMEK bünyesinde geniş kapsamlı hemen her kursun açıldığını anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “ISMEK’ten bizim dönemimizde cüzi maliyetle yüksek başarı sağlandı” dedi. ISMEK’te görev yapan hocaların yeni çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün burada kurslarımızı daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz gayesiyle bir toplantı gerçekleştirdik. Gelecek dönem kurslarımızda kalitesi daha yüksek, daha iyi çalışmalar amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. Çoğu belediyelerin gerçekleştirdiği bu tip kursların çok daha üstünde bir hizmet verdiklerini aktaran Günaydın, “Yeni vizyonumuzla daha nice 17 binlere hizmet etmek istiyoruz. Hayat, bilgi, tecrübe, meslek olarak şehrimizi bir kat daha üste götürmek için ISMEK şehrimize büyük katkı sağlamıştır. Her kurstan çıkan kursiyerlerimizin hoca kalitesinde yetişmesini istiyoruz. Üretken, daha faydalı, daha başarılı kursiyerler yetiştirmek istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ISMEK’in hayırlı olmasını diliyorum. Görev alan tüm kurs hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISMEK Birimini ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISMEK Birimini ziyaret etti, hocalarla bir araya geldi. Başkan Günaydın, ISMEK’ten son 5 yılda 17 bin kursiyerin faydalandığını dile getirerek, amaçlarının kurstan mezun olan kursiyerlerin hoca seviyesinde olmasını amaçladıklarını söyledi.

ISMEK’in bir önceki belediye yönetimince 2,5 milyon liraya yakın bir harcama yaptığını ancak bu kadar kursiyerin kurs dahi görmediğini ifade eden Başkan Günaydın, kendi döneminde ise bu rakamın 700 bin lira civarında olduğunu ve 17 bin kursiyere hizmet verildiğini anlattı. ISMEK bünyesinde geniş kapsamlı hemen her kursun açıldığını anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “ISMEK’ten bizim dönemimizde cüzi maliyetle yüksek başarı sağlandı” dedi.

ISMEK’te görev yapan hocaların yeni çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün burada kurslarımızı daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz gayesiyle bir toplantı gerçekleştirdik. Gelecek dönem kurslarımızda kalitesi daha yüksek, daha iyi çalışmalar amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Çoğu belediyelerin gerçekleştirdiği bu tip kursların çok daha üstünde bir hizmet verdiklerini aktaran Günaydın, “Yeni vizyonumuzla daha nice 17 binlere hizmet etmek istiyoruz. Hayat, bilgi, tecrübe, meslek olarak şehrimizi bir kat daha üste götürmek için ISMEK şehrimize büyük katkı sağlamıştır. Her kurstan çıkan kursiyerlerimizin hoca kalitesinde yetişmesini istiyoruz. Üretken, daha faydalı, daha başarılı kursiyerler yetiştirmek istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ISMEK’in hayırlı olmasını diliyorum. Görev alan tüm kurs hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.