İŞKUR ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADI

Gündem 13.05.2022 - 12:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İŞKUR ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADI

İŞKUR ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADI
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve İŞKUR Personelleri Engelliler Haftası dolayısıyla Burdur ilinde engelli istihdamı gerçekleştiren firmalarımıza ziyarette bulundu.   Gerçekleştirilen ziyarette firmada çalışan engelli vatandaşlarımıza çiçek takdim edildi.   Ziyaret sırasında konuşan İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın “10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın önemini vurgulayarak engelli vatandaşlarımızın bireysel ve toplumsal olarak güçlenmeleri, iş gücü piyasasına girişlerinin kolaylaştırılması, istihdamda sürekliliklerinin ve sosyal güvencelerinin sağlanması, girişimlerinin desteklenmesi için her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etti.
İŞKUR ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADI

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve İŞKUR Personelleri Engelliler Haftası dolayısıyla Burdur ilinde engelli istihdamı gerçekleştiren firmalarımıza ziyarette bulundu.

 

Gerçekleştirilen ziyarette firmada çalışan engelli vatandaşlarımıza çiçek takdim edildi.

 

Ziyaret sırasında konuşan İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın “10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın önemini vurgulayarak engelli vatandaşlarımızın bireysel ve toplumsal olarak güçlenmeleri, iş gücü piyasasına girişlerinin kolaylaştırılması, istihdamda sürekliliklerinin ve sosyal güvencelerinin sağlanması, girişimlerinin desteklenmesi için her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.