İŞKUR DESTEĞİ SAHADA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Gündem 11.05.2022 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İŞKUR DESTEĞİ SAHADA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Bucak'ta Engelli Vatandaş İŞKUR Desteği İle Yeni İşletme Kurdu
İŞKUR Burdur tarafından yapılan açıklamada, ' Engelli vatandaşımız İŞKUR'dan aldığı hibe desteği ile iş makine tamir-bakım-onarım ve revizyon hizmetleri alanında işyerini kurdu.' denildi.   ‘’Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Burdur’un Bucak İlçesi’nde ikamet eden Kemal BESDİLLİ, Kuruluş Desteği için verilen 60 BİN TL ile işyerini kurdu. Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında işyerini kuran Kemal BESDİLLİ aynı zamanda işyerinde bir kişinin istihdamını gerçekleştirdi. Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacak olup, Kemal bey İŞKUR’un desteği ile almış olduğu demirbaşları 3 yıl boyunca satamayacak ve devredemeyecektir. İŞKUR olarak Kendi İşini Kurmak isteyen Engelli Vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Kemal BESDİLLİ’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi. Kemal BESDİLLİ, kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan ve severek yapacağı işyerini açtığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.
Bucak'ta Engelli Vatandaş İŞKUR Desteği İle Yeni İşletme Kurdu

İŞKUR Burdur tarafından yapılan açıklamada, ' Engelli vatandaşımız İŞKUR'dan aldığı hibe desteği ile iş makine tamir-bakım-onarım ve revizyon hizmetleri alanında işyerini kurdu.' denildi.

 

‘’Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Burdur’un Bucak İlçesi’nde ikamet eden Kemal BESDİLLİ, Kuruluş Desteği için verilen 60 BİN TL ile işyerini kurdu.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında işyerini kuran Kemal BESDİLLİ aynı zamanda işyerinde bir kişinin istihdamını gerçekleştirdi. Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacak olup, Kemal bey İŞKUR’un desteği ile almış olduğu demirbaşları 3 yıl boyunca satamayacak ve devredemeyecektir. İŞKUR olarak Kendi İşini Kurmak isteyen Engelli Vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Kemal BESDİLLİ’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.

Kemal BESDİLLİ, kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan ve severek yapacağı işyerini açtığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.