İŞKUR’DAN ENGELLİ VATANDAŞA 50 BİN TL HİBE

Gündem 30.07.2021 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞKUR’DAN ENGELLİ VATANDAŞA 50 BİN TL HİBE

30 Adet Küçükbaş Hayvan İle Hayvancılığa Başlayacak...
 “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Burdur’un Çavdır İlçesi’nde ikamet eden Emin SALMAN, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 30 Küçükbaş hayvan ile hayvancılığa başlayacak.   Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Emin Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 3 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır Emin bey, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emin SALMAN’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emin SALMAN’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi. Emin SALMAN, kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.
30 Adet Küçükbaş Hayvan İle Hayvancılığa Başlayacak...

 “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Burdur’un Çavdır İlçesi’nde ikamet eden Emin SALMAN, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 30 Küçükbaş hayvan ile hayvancılığa başlayacak.

 

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Emin Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 3 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır Emin bey, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emin SALMAN’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emin SALMAN’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.

Emin SALMAN, kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.