İşadamı Baki Varol’dan Yatırımların Engellenmesine Tepki

Gündem 19.03.2020 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İşadamı Baki Varol’dan Yatırımların Engellenmesine Tepki

Burdur’a birçok yatırımda bulunup, istihdama ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Varolları A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, doğup büyüdüğü memleketi Burdur’a yapmayı planladığı yeni yatırımların engellendiği iddia etti.
Burdur’a birçok yatırımda bulunup, istihdama ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Varolları A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, doğup büyüdüğü memleketi Burdur’a yapmayı planladığı yeni yatırımların engellendiği iddia etti. Geçtiğimiz salı günü akşamı mesai bitimine doğru Burdur Fethiye Karayolu Ali Kemal Erdem Bulvarı Burdur Gölü yönündeki mülkiyeti içerisinden geçen yolları toprakla kapatarak tepkisini gösterdi.     Yol kapatma eyleminin ardından yazılı basın açıklamasında bulunan Varollar A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol; “Saygıdeğer hemşerilerim, bildiğiniz üzere Burdur’umuzun hak ettiği yatırımları gerçekleştirmek üzere her zaman üzerime düşenin fazlasını yapmaya gayret ettim.  Bu minvalde, tarafıma ait bir taşınmaza Burdur’un ihtiyacı olan özel hastane yapılması konusunda değerli hemşerilerimden yoğun istekler aldım. Burdur halkının bu taleplerine her zaman olduğu gibi sırt çevirmeyerek üzerime düşeni yapma konusunda girişimlerde bulunmak üzere basına da açıklama yaptım. Ancak, Burdur’un gelişmesini istemeyen, yatırımları engellemek için gayret sarf eden, azınlık, kendini bilmez, toplumda hiçbir karşılığı ve saygınlığı olmayan bir grup tarafından hedef gösterilmek istendiğim hususu kamuoyunun malumudur.  Yatırımcıyı Burdur’dan iten, Burdur’a yapılacak, istihdam sağlayacak projeleri engellemek için şer ortaklığı yapmaktan utanmayan bu gruba cevabı Burdur halkının vermesi gerektiği kanaatindeyim. Ben, benim olanı toplumun yararına sunmak isterken, dayanaksız ve gerçek dışı söylemlerle kamuoyu oluşturmaya çalışan bu şer grubuna artık gerekli cevaplar verilmeli, Burdur halkının hak ettiği yatırımlara kavuşması için, gerekli adımlar atılmalıdır.  Bugün, hiçbir hukuki gerekçe olmaksızın kullanılan, yol yapılan taşınmazımı kapatmış bulunmaktayım. Bunu yapma amacım Burdur halkının bahsettiğim azınlık şer gruplarına gerekli cevabı ve tepkiyi vermesi içindir.  Bizler Burdur sevdalısı insanlarız, birçok zorluğa iftiraya, Burdur’u çok sevdiğimiz için göğüs gereriz ancak; dışarıdan gelen yatırımcı, Burdur’da oluşturulan bu olumsuz tabloyu görünce yatırımından kaçınmaktadır. Dolayısıyla dışarıdan gelen yatırımcının Burdur’dan uzaklaşmaması ve Burdur’un önüne engel olmaya çalışan bu kendini bilmezlere gerekli tepkileri vermesi için bugün itibariyle kendi arsamdan geçen yolları kapatmış bulunmaktayım. Bu mücadeleyi 3 yıldır vermekteyim. Burdur için yapmayı düşündüğüm her projede bu şer gurubu müdahil olmakta, asılsız iddialarla Burdur’a yapılacak yatırımları engelleme gayretine girişmektedirler. Ben, yatırımlarımın bir bölümünü Antalya ve Kıbrıs’a kaydırmış bulunmaktayım. Gönlümden Burdur’a daha fazla yatırım yapmak geçmektedir, ancak Burdur halkının bu şer grubuna prim vermeden gerekli tepkiyi vermesi gerektiği kanaatindeyim.” dedi.
Burdur’a birçok yatırımda bulunup, istihdama ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Varolları A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, doğup büyüdüğü memleketi Burdur’a yapmayı planladığı yeni yatırımların engellendiği iddia etti.

Burdur’a birçok yatırımda bulunup, istihdama ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Varolları A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, doğup büyüdüğü memleketi Burdur’a yapmayı planladığı yeni yatırımların engellendiği iddia etti. Geçtiğimiz salı günü akşamı mesai bitimine doğru Burdur Fethiye Karayolu Ali Kemal Erdem Bulvarı Burdur Gölü yönündeki mülkiyeti içerisinden geçen yolları toprakla kapatarak tepkisini gösterdi.  

 

Yol kapatma eyleminin ardından yazılı basın açıklamasında bulunan Varollar A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol; “Saygıdeğer hemşerilerim, bildiğiniz üzere Burdur’umuzun hak ettiği yatırımları gerçekleştirmek üzere her zaman üzerime düşenin fazlasını yapmaya gayret ettim.  Bu minvalde, tarafıma ait bir taşınmaza Burdur’un ihtiyacı olan özel hastane yapılması konusunda değerli hemşerilerimden yoğun istekler aldım. Burdur halkının bu taleplerine her zaman olduğu gibi sırt çevirmeyerek üzerime düşeni yapma konusunda girişimlerde bulunmak üzere basına da açıklama yaptım. Ancak, Burdur’un gelişmesini istemeyen, yatırımları engellemek için gayret sarf eden, azınlık, kendini bilmez, toplumda hiçbir karşılığı ve saygınlığı olmayan bir grup tarafından hedef gösterilmek istendiğim hususu kamuoyunun malumudur.  Yatırımcıyı Burdur’dan iten, Burdur’a yapılacak, istihdam sağlayacak projeleri engellemek için şer ortaklığı yapmaktan utanmayan bu gruba cevabı Burdur halkının vermesi gerektiği kanaatindeyim. Ben, benim olanı toplumun yararına sunmak isterken, dayanaksız ve gerçek dışı söylemlerle kamuoyu oluşturmaya çalışan bu şer grubuna artık gerekli cevaplar verilmeli, Burdur halkının hak ettiği yatırımlara kavuşması için, gerekli adımlar atılmalıdır.  Bugün, hiçbir hukuki gerekçe olmaksızın kullanılan, yol yapılan taşınmazımı kapatmış bulunmaktayım.

Bunu yapma amacım Burdur halkının bahsettiğim azınlık şer gruplarına gerekli cevabı ve tepkiyi vermesi içindir.  Bizler Burdur sevdalısı insanlarız, birçok zorluğa iftiraya, Burdur’u çok sevdiğimiz için göğüs gereriz ancak; dışarıdan gelen yatırımcı, Burdur’da oluşturulan bu olumsuz tabloyu görünce yatırımından kaçınmaktadır. Dolayısıyla dışarıdan gelen yatırımcının Burdur’dan uzaklaşmaması ve Burdur’un önüne engel olmaya çalışan bu kendini bilmezlere gerekli tepkileri vermesi için bugün itibariyle kendi arsamdan geçen yolları kapatmış bulunmaktayım. Bu mücadeleyi 3 yıldır vermekteyim. Burdur için yapmayı düşündüğüm her projede bu şer gurubu müdahil olmakta, asılsız iddialarla Burdur’a yapılacak yatırımları engelleme gayretine girişmektedirler. Ben, yatırımlarımın bir bölümünü Antalya ve Kıbrıs’a kaydırmış bulunmaktayım. Gönlümden Burdur’a daha fazla yatırım yapmak geçmektedir, ancak Burdur halkının bu şer grubuna prim vermeden gerekli tepkiyi vermesi gerektiği kanaatindeyim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.