İŞADAMINA BIÇAKLI SALDIRI

Gündem 24.10.2015 - 10:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İŞADAMINA BIÇAKLI SALDIRI

ANTALYA MANAVGAT’TA BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN İŞADAMI YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI
İddiaya göre; Manavgat’ta bulunan ve 2006 yılı Manavgat vergi rekortmeni olan DURSEV inşaatın sahibi olan Mehmet Dursunoğlu, hemşerisi ve arkadaşı olan Mehmet K.'yı inşaatlarında kalıpçı ustası olarak çalıştırıyordu; ikilinin arasının bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık yaşandı. Mehmet K.'nın bir süre önce otomobiline binmek üzere iş yerinden çıkan Mehmet Dursunoğlu’na saldırdığı ve otomobiline zarar verdiği gerekçesiyle Dursunoğlu tarafından hakkında dava açıldığı, olayın meydana geldiği gün bu mahkemenin son duruşmasının yapıldığı belirtildi. Manavgat Adliyesinde görülen davaya Dursunoğlu katılırken Mehmet K.'nın ise katılmadığı öğrenildi. Mahkemeden çıkan Dursunoğlu ise otomobiline binmek üzereyken arkasından saldıran Mehmet K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Mehmet Dursunoğlu, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Dursunoğlu, ameliyatın ardından Alanya Başkent Hastanesi Yoğun Bakım Servisine sevk edilirken, suç aleti bıçakla birlikte yakalanan Mehmet K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 
ANTALYA MANAVGAT’TA BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN İŞADAMI YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

İddiaya göre; Manavgat’ta bulunan ve 2006 yılı Manavgat vergi rekortmeni olan DURSEV inşaatın sahibi olan Mehmet Dursunoğlu, hemşerisi ve arkadaşı olan Mehmet K.'yı inşaatlarında kalıpçı ustası olarak çalıştırıyordu; ikilinin arasının bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık yaşandı.

Mehmet K.'nın bir süre önce otomobiline binmek üzere iş yerinden çıkan Mehmet Dursunoğlu’na saldırdığı ve otomobiline zarar verdiği gerekçesiyle Dursunoğlu tarafından hakkında dava açıldığı, olayın meydana geldiği gün bu mahkemenin son duruşmasının yapıldığı belirtildi. Manavgat Adliyesinde görülen davaya Dursunoğlu katılırken Mehmet K.'nın ise katılmadığı öğrenildi. Mahkemeden çıkan Dursunoğlu ise otomobiline binmek üzereyken arkasından saldıran Mehmet K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Mehmet Dursunoğlu, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Dursunoğlu, ameliyatın ardından Alanya Başkent Hastanesi Yoğun Bakım Servisine sevk edilirken, suç aleti bıçakla birlikte yakalanan Mehmet K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.