İş yeri deposunda sahte içki ele geçirildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 06.06.2020 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İş yeri deposunda sahte içki ele geçirildi

Antalya'da iş yeri deposunda sahte içki ele geçirildi
Antalya'da bir iş yerinin deposunda sahte içki ele geçirildi.  İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemer ilçesinde ürettikleri sahte içkiyi piyasaya sürdükleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin imalathane gibi kullandıkları iş yerlerine ait depoya düzenlenen operasyonda bin 428 litre etil alkol, 146 şişe sahte içki ile çok sayıda boş şişe ve kapağı ile içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı
Antalya'da iş yeri deposunda sahte içki ele geçirildi

Antalya'da bir iş yerinin deposunda sahte içki ele geçirildi. 

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemer ilçesinde ürettikleri sahte içkiyi piyasaya sürdükleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelilerin imalathane gibi kullandıkları iş yerlerine ait depoya düzenlenen operasyonda bin 428 litre etil alkol, 146 şişe sahte içki ile çok sayıda boş şişe ve kapağı ile içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.