İŞ VAADİYLE DOLANDIRICILIK

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 12:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞ VAADİYLE DOLANDIRICILIK

Kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak, 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı
Antalya'da kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya'da bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan S.I, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine, kendisini valiliğin güvenlik şefi H.S. olarak tanıtan bir kişinin işe sokma vaadiyle 170 lira istediği ihbarını yaptı. İhbarla harekete geçen ekipler, şüpheli H.S'yi Konyaaltı Caddesi'nde buluştukları S.I.'den 170 lira ile kimlik fotokopisini aldığı sırada suçüstü gözaltına aldı. H.S.'nin aynı yöntemle 6 özel güvenlik görevlisini daha dolandırdığı öne sürüldü. Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak, 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı

Antalya'da kendisini valiliğin güvenlik şefi olarak tanıtarak 7 özel güvenlik görevlisini işe sokma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'da bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan S.I, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine, kendisini valiliğin güvenlik şefi H.S. olarak tanıtan bir kişinin işe sokma vaadiyle 170 lira istediği ihbarını yaptı. İhbarla harekete geçen ekipler, şüpheli H.S'yi Konyaaltı Caddesi'nde buluştukları S.I.'den 170 lira ile kimlik fotokopisini aldığı sırada suçüstü gözaltına aldı. H.S.'nin aynı yöntemle 6 özel güvenlik görevlisini daha dolandırdığı öne sürüldü. Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.