İş makineleri kundaklandı

Asayiş 17.09.2017 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İş makineleri kundaklandı

İş makineleri kundaklandı
Antalya'da aralarında alacak verecek davası olduğu gerekçesiyle A. K. isimli bir kişi, 2 iş makinesini ile bir otomobili kundakladı. Araç sahiplerin yüz bin lira üzerinde zarar ettiklerini söylerken, aracı yaktığı iddia edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.    Olay, önceki gece Manavgat’ın 3 ayrı noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaz altı Ulualan mevkinde park halindeki Hayri Yüksel’e ile Seydi İnce’ye ait iş makineleri ve yine Seydi İnce’nin Yukarı Pazarcı Mahallesi Eski Akseki Caddesindeki evinin önünde bulunan 07 F 6672 plakalı otomobili yanarak kullanılmaz hale getirildi. Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan çalışma ve güvenlik kamerası görüntülerinden olayı gerçekleştiren kişinin A. K. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan A. K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın alacak-verecek meselesi yüzünden meydana geldiğini iddia eden araç sahiplerinden Seydi İnce, “18 bin lirayı bulan alacağımızı istediğimiz için böyle bir olay gerçekleştirdi. Şu anki zararım 75-80 bin lira dolayında. Hayri Yüksel’in zararı da 60-65 bin lira dolayında. Yakalanan zanlının yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum” dedi.
İş makineleri kundaklandı

Antalya'da aralarında alacak verecek davası olduğu gerekçesiyle A. K. isimli bir kişi, 2 iş makinesini ile bir otomobili kundakladı. Araç sahiplerin yüz bin lira üzerinde zarar ettiklerini söylerken, aracı yaktığı iddia edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Olay, önceki gece Manavgat’ın 3 ayrı noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaz altı Ulualan mevkinde park halindeki Hayri Yüksel’e ile Seydi İnce’ye ait iş makineleri ve yine Seydi İnce’nin Yukarı Pazarcı Mahallesi Eski Akseki Caddesindeki evinin önünde bulunan 07 F 6672 plakalı otomobili yanarak kullanılmaz hale getirildi. Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan çalışma ve güvenlik kamerası görüntülerinden olayı gerçekleştiren kişinin A. K. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan A. K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Olayın alacak-verecek meselesi yüzünden meydana geldiğini iddia eden araç sahiplerinden Seydi İnce, “18 bin lirayı bulan alacağımızı istediğimiz için böyle bir olay gerçekleştirdi. Şu anki zararım 75-80 bin lira dolayında. Hayri Yüksel’in zararı da 60-65 bin lira dolayında. Yakalanan zanlının yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.