İŞ ADAMI OKULU’NDA İLK DERS

Eğitim 20.04.2016 - 17:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İŞ ADAMI OKULU’NDA İLK DERS

MAKÜ- İŞ ADAMI OKULU’NDA İLK DERS
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Gelişim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve bölgemizdeki iş adamlarına, işlerini daha etkin yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen “İş Adamı Okulu” Projesi kapsamında ilk ders verildi. İlk dersin açılış konuşmasını yapan Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPASLAN, merkez olarak sektörle iç içe olmaktan, sektöre yön vermekten sorumlu bir birim olarak iş adamı okulu kurduklarına vurgu yaparak “ Bugün siz değerli işadamları ile birlikte bu projemizin başlangıcını yapıyoruz. Sizlerin çok değerli bilgilerinizin olduğunu biliyoruz ve bunun karşılıklı bir süreç olduğuna inanarak öğrenme sürecimizi sürekli kılmak istiyoruz. Belirli aralıklarla çeşitli seminerler hazırladık. Bu eğitimlerde hiçbir karşılık beklemiyoruz. Tek dileğimiz katılımın yoğun olmasıdır. Yoğun bir iş temponuz olduğunu bildiğimiz için sizler yerine şirketlerinizden görevlendireceğiniz arkadaşlar da katılabilirler. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Açılış konuşmasının ardından sektör ayrımı olmaksızın tüm iş adamlarına açık olan proje kapsamında ilk ders Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR tarafından verildi. "Yönetim Kararlarında Muhasebe Verilerinin Kullanımı " konulu ilk derste Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, işletmelerin temel fonksiyonları hakkında bilgiler aktararak bu fonksiyonların yönetim, üretim, pazarlama ile muhasebe ve finans olduğunu belirterek bunlar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhasebe finans bilgi sisteminin yöneticiler için hayati kararlar öncesi en önemli bilgileri içerebildiğini ve ne olursa olsun maliyetleri, karı, verimliliği ölçebilmenin çok kritik olduğunu ifade etti.
MAKÜ- İŞ ADAMI OKULU’NDA İLK DERS

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Gelişim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve bölgemizdeki iş adamlarına, işlerini daha etkin yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen “İş Adamı Okulu” Projesi kapsamında ilk ders verildi.

İlk dersin açılış konuşmasını yapan Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat ALPASLAN, merkez olarak sektörle iç içe olmaktan, sektöre yön vermekten sorumlu bir birim olarak iş adamı okulu kurduklarına vurgu yaparak “ Bugün siz değerli işadamları ile birlikte bu projemizin başlangıcını yapıyoruz. Sizlerin çok değerli bilgilerinizin olduğunu biliyoruz ve bunun karşılıklı bir süreç olduğuna inanarak öğrenme sürecimizi sürekli kılmak istiyoruz. Belirli aralıklarla çeşitli seminerler hazırladık. Bu eğitimlerde hiçbir karşılık beklemiyoruz. Tek dileğimiz katılımın yoğun olmasıdır. Yoğun bir iş temponuz olduğunu bildiğimiz için sizler yerine şirketlerinizden görevlendireceğiniz arkadaşlar da katılabilirler. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından sektör ayrımı olmaksızın tüm iş adamlarına açık olan proje kapsamında ilk ders Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR tarafından verildi.

"Yönetim Kararlarında Muhasebe Verilerinin Kullanımı " konulu ilk derste Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, işletmelerin temel fonksiyonları hakkında bilgiler aktararak bu fonksiyonların yönetim, üretim, pazarlama ile muhasebe ve finans olduğunu belirterek bunlar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhasebe finans bilgi sisteminin yöneticiler için hayati kararlar öncesi en önemli bilgileri içerebildiğini ve ne olursa olsun maliyetleri, karı, verimliliği ölçebilmenin çok kritik olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.