İran plakalı 4 tırda kaçak sigara ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2018 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İran plakalı 4 tırda kaçak sigara ele geçirildi

Sigaraları çikolata kutusu ile ıslak mendil paketlerinin içerisine sakladılar
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde polis tarafından yapılan yol kontrolünde, gıda ve deterjan maddesi taşıyan İran plakalı 4 tırlarda zulalanmış 558 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.    Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Eğirdir’deki rutin yol kontrolleri kapsamında uygulama noktasında yabancı plakalı 4 tırı durdurdu. İran plakalı tırların çekici ve dorselerini inceleyen polis, araçların çeşitli yerlerine, gıda ve deterjan kutularının içerisinde zulalanmış şekilde 558 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralardan en ilginç olanları ise bir çikolata kutusu ile ıslak mendil paketlerinin içerisinde yakalananlar oldu. Konuyla ilgili araçları muhafaza altına alan polis, İran uyruklu olduğu belirtilen 4 kişiyi de ‘gümrük kaçakçılığı’ suçundan gözaltına aldı.  Şüphelilerin, emniyetteki gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Sigaraları çikolata kutusu ile ıslak mendil paketlerinin içerisine sakladılar

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde polis tarafından yapılan yol kontrolünde, gıda ve deterjan maddesi taşıyan İran plakalı 4 tırlarda zulalanmış 558 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 
 

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Eğirdir’deki rutin yol kontrolleri kapsamında uygulama noktasında yabancı plakalı 4 tırı durdurdu. İran plakalı tırların çekici ve dorselerini inceleyen polis, araçların çeşitli yerlerine, gıda ve deterjan kutularının içerisinde zulalanmış şekilde 558 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralardan en ilginç olanları ise bir çikolata kutusu ile ıslak mendil paketlerinin içerisinde yakalananlar oldu. Konuyla ilgili araçları muhafaza altına alan polis, İran uyruklu olduğu belirtilen 4 kişiyi de ‘gümrük kaçakçılığı’ suçundan gözaltına aldı. 
Şüphelilerin, emniyetteki gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.