İOS 15 BU AKŞAM GELİYOR

Teknoloji 20.09.2021 - 16:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İOS 15 BU AKŞAM GELİYOR

İOS 15 BU AKŞAM GELİYOR
iOS 15 hem yurt dışındaki hem de Türkiye'deki iPhone kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.   Hatırlarsanız Apple, iOS 15'in özelliklerini haziran ayında düzenlediği WWDC 2021 etkinliğinde detaylı bir şekilde paylaşmıştı. O dönem iOS 15'in çıkış tarihi için sonbahar ayları işaret edilmişti. Ancak 14 Eylül'deki iPhone 13 ailesinin tanıtım etkinliği sonrası iOS 15'in 20 Eylül'de yayınlanacağı belirtilmişti. Nitekim Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapındaki milyonlarca iPhone kullanıcısı için büyük gün geldi çattı. iOS 15'İN ÖZELLİKLERİ iOS 15, birden fazla özelliği bir araya getiriyor. Bunlardan bazıları ise şöyle: 1- Apple'ın önem verdiği noktalardan biri olan FaceTime, iOS 15 ile birlikte daha işlevsel bir hale getiriliyor 2-Yeni bir görünüme kavuşan bildirimler, Bildirim Özeti ve Odak modu 3-Fotoğraflardaki metinleri ayrıştıran Canlı Metin 4-Yenilenen Safari 5-Apple Cüzdan'a kimlik ve ehliyet desteği 6-Yenilenen Apple Haritalar ve Hava durumu uygulaması 7- İki farklı yazılım güncelleme sürümü arasından seçim imkânı 8-iCloud+ ve geliştirilen gizlilik özellikleri    
İOS 15 BU AKŞAM GELİYOR

iOS 15 hem yurt dışındaki hem de Türkiye'deki iPhone kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

 

Hatırlarsanız Apple, iOS 15'in özelliklerini haziran ayında düzenlediği WWDC 2021 etkinliğinde detaylı bir şekilde paylaşmıştı. O dönem iOS 15'in çıkış tarihi için sonbahar ayları işaret edilmişti. Ancak 14 Eylül'deki iPhone 13 ailesinin tanıtım etkinliği sonrası iOS 15'in 20 Eylül'de yayınlanacağı belirtilmişti. Nitekim Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapındaki milyonlarca iPhone kullanıcısı için büyük gün geldi çattı.

iOS 15'İN ÖZELLİKLERİ

iOS 15, birden fazla özelliği bir araya getiriyor.

Bunlardan bazıları ise şöyle:

1- Apple'ın önem verdiği noktalardan biri olan FaceTime, iOS 15 ile birlikte daha işlevsel bir hale getiriliyor

2-Yeni bir görünüme kavuşan bildirimler, Bildirim Özeti ve Odak modu

3-Fotoğraflardaki metinleri ayrıştıran Canlı Metin

4-Yenilenen Safari

5-Apple Cüzdan'a kimlik ve ehliyet desteği

6-Yenilenen Apple Haritalar ve Hava durumu uygulaması

7- İki farklı yazılım güncelleme sürümü arasından seçim imkânı

8-iCloud+ ve geliştirilen gizlilik özellikleri

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.