İNTİHAR ETTİĞİNİ BABASINA SÖYLEYEMEDİLER

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 16:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İNTİHAR ETTİĞİNİ BABASINA SÖYLEYEMEDİLER

İntihar eden Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Abdi Altınok'un, güzü yaşlı polis emeklisi babaya, ölüm nedeninin söylenemediği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, 24 Aralık günü saat 13.00 sıralarında Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Abdi Altınok (43) evinden çıktıktan sonra asansöre binerken beylik tabancasıyla şakağına sıkarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Altınok’un cenazesi, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenin arından Adana'ya getirildi. Sabah saatlerinde yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan Altınok'un Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, cenaze aracıyla Hurmalı Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. "BABA GİTME"Altınok'un oğlu Melih Altınok, babasının cenazesini taşıyan cenaze aracının siren sesini duyunca yola doğru koşarak, "Babam, babam geldi" diye cenaze aracına gitmek istedi. Ancak Altınok'un yakınları çocuğu tutarak cenaze aracına gitmesine engel olmaya çalıştı. Melih Altınok buna rağmen ısrar edip sokağa giren cenaze aracına ulaşmak isteyince dedesi emekli polis memuru 84 yaşındaki Remzi Altınok, gözyaşları içinde torununu teskin etmeye çalıştı. Melih Altınok, "Baba gitme" diye gözyaşlarını tutamadı. "EŞİM ŞEHİT OLDU"Altınok'un eşi Ayşemin Altınok da kadın polis memurlarının ve akrabalarının desteğiyle ayakta durabildi. Altınok bir süre sonra da sandalyeye oturtuldu. Altınok burada gözyaşları içinde, "Benim eşim şehit oldu" dedi.Bu arada Altınok'un göğsünde bulunan eşinin fotoğrafını bir polis memuru düzeltti. Altınok daha sonra eşinin fotoğrafını öpüp onu eliyle sevdi. Altınok, yanına oturan oğlu Melih Altınok'un da elini sımsıkı tutarak ona destek oldu. BABAYA OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİ SÖYLENEMEDİEmekli polis memuru olan Altınok'un babası 84 yaşındaki Remzi Altınok, gelini ve torunlarına, "Ayakta kalmalısınız, Her şey Allah'tan" diyerek gözyaşları arasında destek olmaya çalıştı. Ancak babaya 84 yaşında olduğu için oğlunun intihar ettiğini söylenemedi.Babaya oğlunun merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği söylendiği ortaya çıktı. Baba bir süre evinin kapısında bekletilen oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı naaşını taşıyan cenaze aracına binerek mezarlığa doğru yola çıktı. Altınok'un cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü.
İntihar eden Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Abdi Altınok'un, güzü yaşlı polis emeklisi babaya, ölüm nedeninin söylenemediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 24 Aralık günü saat 13.00 sıralarında Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Abdi Altınok (43) evinden çıktıktan sonra asansöre binerken beylik tabancasıyla şakağına sıkarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Altınok’un cenazesi, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenin arından Adana'ya getirildi. Sabah saatlerinde yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan Altınok'un Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, cenaze aracıyla Hurmalı Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi.

"BABA GİTME"
Altınok'un oğlu Melih Altınok, babasının cenazesini taşıyan cenaze aracının siren sesini duyunca yola doğru koşarak, "Babam, babam geldi" diye cenaze aracına gitmek istedi. Ancak Altınok'un yakınları çocuğu tutarak cenaze aracına gitmesine engel olmaya çalıştı. Melih Altınok buna rağmen ısrar edip sokağa giren cenaze aracına ulaşmak isteyince dedesi emekli polis memuru 84 yaşındaki Remzi Altınok, gözyaşları içinde torununu teskin etmeye çalıştı. Melih Altınok, "Baba gitme" diye gözyaşlarını tutamadı.

"EŞİM ŞEHİT OLDU"
Altınok'un eşi Ayşemin Altınok da kadın polis memurlarının ve akrabalarının desteğiyle ayakta durabildi. Altınok bir süre sonra da sandalyeye oturtuldu. Altınok burada gözyaşları içinde, "Benim eşim şehit oldu" dedi.
Bu arada Altınok'un göğsünde bulunan eşinin fotoğrafını bir polis memuru düzeltti. Altınok daha sonra eşinin fotoğrafını öpüp onu eliyle sevdi. Altınok, yanına oturan oğlu Melih Altınok'un da elini sımsıkı tutarak ona destek oldu.

BABAYA OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİ SÖYLENEMEDİ
Emekli polis memuru olan Altınok'un babası 84 yaşındaki Remzi Altınok, gelini ve torunlarına, "Ayakta kalmalısınız, Her şey Allah'tan" diyerek gözyaşları arasında destek olmaya çalıştı. Ancak babaya 84 yaşında olduğu için oğlunun intihar ettiğini söylenemedi.
Babaya oğlunun merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği söylendiği ortaya çıktı. Baba bir süre evinin kapısında bekletilen oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı naaşını taşıyan cenaze aracına binerek mezarlığa doğru yola çıktı. Altınok'un cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.