"İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir"

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 07.01.2014 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

"İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir"

Burdur Belediye Başkanı Akkaya: "Hemşehrilerimin güveni ve desteği ile hizmete talip olduk. İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir"
AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, hemşehrilerinin güveni ve desteği ile hizmete talip olduklarını belirterek, "İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir" dedi.   Akkaya, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner, Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Burdur araba pazarı ve Burkent semt pazarını ziyaret etti.  Daha sonra TOKİ semt pazarı ve Yeni Burdur Otogarını gezen Akkaya, vatandaşlarla görüştü.    Burdur'da yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Akkaya, "2004 yılında hemşehrilerimizin teveccühü ile çıktığımız hizmet yolunda 10 yılı geride bıraktık. (Burdur ve Burdurlu hizmetin en iyisine layıktır) anlayışıyla çalıştık. Mart ayında yapılacak seçimde de yine hemşehrilerimizin güveni ve desteği ile hizmete talip olduk. İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir" dedi. -
Burdur Belediye Başkanı Akkaya: "Hemşehrilerimin güveni ve desteği ile hizmete talip olduk. İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir"
AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, hemşehrilerinin güveni ve desteği ile hizmete talip olduklarını belirterek, "İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir" dedi.
 
Akkaya, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner, Gençlik Kolları Başkanı Enes Hilal ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Burdur araba pazarı ve Burkent semt pazarını ziyaret etti.  Daha sonra TOKİ semt pazarı ve Yeni Burdur Otogarını gezen Akkaya, vatandaşlarla görüştü. 
 
Burdur'da yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Akkaya, "2004 yılında hemşehrilerimizin teveccühü ile çıktığımız hizmet yolunda 10 yılı geride bıraktık. (Burdur ve Burdurlu hizmetin en iyisine layıktır) anlayışıyla çalıştık. Mart ayında yapılacak seçimde de yine hemşehrilerimizin güveni ve desteği ile hizmete talip olduk. İnşallah bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir" dedi. -
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.