İNSAFSIZLIĞIN BÖYLESİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2018 - 10:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İNSAFSIZLIĞIN BÖYLESİ

Antalya’da köpeği iple kamyonetin arkasına bağlayıp sürükledi
Antalya’da kamyonetinin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek çeken kişi başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Antalya-Aksu karayolunda kimliği belirlenemeyen kişi, 07 AAF 251 kamyonetin arkasına iple bağladığı köpeği kilometrelerce çekti. Bu olayı gören bir sürücü, yaşananları cep telefonunun kamerasıyla kayda aldı. Görüntüyü izleyen hayvan severler köpeği sürükleyen kişi hakkında işlem yapılması için başvuruldu. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla plakadan aracın sahibini belirledi. Hayvana eziyet ettiği belirlenen araç sürücüsüne Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında para cezası kesildi
Antalya’da köpeği iple kamyonetin arkasına bağlayıp sürükledi

Antalya’da kamyonetinin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek çeken kişi başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Antalya-Aksu karayolunda kimliği belirlenemeyen kişi, 07 AAF 251 kamyonetin arkasına iple bağladığı köpeği kilometrelerce çekti. Bu olayı gören bir sürücü, yaşananları cep telefonunun kamerasıyla kayda aldı. Görüntüyü izleyen hayvan severler köpeği sürükleyen kişi hakkında işlem yapılması için başvuruldu. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla plakadan aracın sahibini belirledi. Hayvana eziyet ettiği belirlenen araç sürücüsüne Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında para cezası kesildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.