İnşaatlardan hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 20.01.2022 - 10:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İnşaatlardan hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

İnşaatlardan hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı
Antalya'da, 4 inşaattan malzeme çaldıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı. Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve 15. Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri tarafından İslamlar, İkizce ve Yeşilköy mahallelerinde 4 inşaattan demir ve ahşap malzemelerin çalınması üzerine çalışma başlatıldı. İnşaatlardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin A.D, F.D. ve M.T.K. olduğunu belirledi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla, hırsızlıkta kullandıkları araçta yakalandı. Araçta yapılan aramada, demir kesme makası ve 2 demir bükme aleti ele geçirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Öte yandan, şüphelilerin bir inşaata hırsızlık amacıyla araçla girişleri ve hırsızlık anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
İnşaatlardan hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Antalya'da, 4 inşaattan malzeme çaldıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı.

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve 15. Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri tarafından İslamlar, İkizce ve Yeşilköy mahallelerinde 4 inşaattan demir ve ahşap malzemelerin çalınması üzerine çalışma başlatıldı.

İnşaatlardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin A.D, F.D. ve M.T.K. olduğunu belirledi.

Şüpheliler, düzenlenen operasyonla, hırsızlıkta kullandıkları araçta yakalandı. Araçta yapılan aramada, demir kesme makası ve 2 demir bükme aleti ele geçirildi.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, şüphelilerin bir inşaata hırsızlık amacıyla araçla girişleri ve hırsızlık anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.