İLTAŞ MERMERDEN 2440 METREDE 10. YIL KUTLAMASI

Gündem 25.05.2016 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İLTAŞ MERMERDEN 2440 METREDE 10. YIL KUTLAMASI

Türkiye’nin ve Burdur’un en büyük mermer ihracatçılarından biri olan İLTAŞ Mermer maden sektöründeki kuruluşunun 10. Yılını Burdur protokolüne ve mermer sektörüne yemek vererek kutladı.
Türkiye’nin ve Burdur’un en büyük mermer ihracatçılarından biri olan İLTAŞ Mermer maden sektöründeki kuruluşunun 10. Yılını Burdur protokolüne ve mermer sektörüne yemek vererek kutladı. Yemekte açılış konuşmasını yapan İLTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci: “Bilindiği gibi ülkemiz dünya doğal taş rezervinin yüzde 40'na sahiptir, Ülkemizin hemen hemen her tarafında göz kamaştırıcı renk ve desenlerde doğal taşlarımız çıkmaktadır. Biz çevreye duyarlı madenci meslektaşlarımızla birlikte özverili ve başarılı bir çalışma neticesinde ürettiğimiz taşları bir dünya markası haline getirdik. Tabi ki marka olmak kolay değil. Bizler; dünyada ki birçok önemli mermer fuarına katılarak, büyük projelerin yöneticileri ve mimarlarıyla toplantılar yaparak doğal taşlarımızı en iyi şekilde tanıttık. Aynı zamanda Türk doğal taşının ülke ekonomisine olan katkılarını da biliyoruz. İhracat rakamlarının yükselmesine, vergi gelirinin artmasına ve istihdam oluşturulmasında da çok önemli payı var. Doğaltaş sektöründe Burdur Bejinin ayrı bir öneminin ve yerinin de olduğunu biliyoruz. Özellikle Burdur Bejinin dünyadaki birçok büyük projede yer alması bizi gururlandırırken bunda bizimde payımızın olması bizi heyecanlandırmaktadır” dedi. İLTAŞ Madenciliğin 10. Yıl kutlama etkinliğinde konuşan Vali Hasan Kürklü, Madenlerin, doğal kaynakların ülkemizin zenginliği olduğunu dile getirdi. Kürklü, bu madenleri ekonomiye kazandırılması gerektiğini ancak bu madenleri gün yüzüne çıkarırken çevreninde önemli olduğunu unutmayarak, gelecek nesillere güzel bir şekilde aktarılması gerektiğine vurgu yaptı. Vali Kürklü:  "Madencilerimizin maden çıkarma noktasında, çevreyi koruma noktasında elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret ediyoruz" dedi. İLTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci 2440 metre rakımda verdiği yemeğe Burdur protokolünün tam kadro katıldığı gözlendi. Yemekten sonra İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu aylı olağan yönetim kurulunu İLTAŞ mermerde toplantı yaparak İLTAŞ mermere destek verdi. 
Türkiye’nin ve Burdur’un en büyük mermer ihracatçılarından biri olan İLTAŞ Mermer maden sektöründeki kuruluşunun 10. Yılını Burdur protokolüne ve mermer sektörüne yemek vererek kutladı.

Türkiye’nin ve Burdur’un en büyük mermer ihracatçılarından biri olan İLTAŞ Mermer maden sektöründeki kuruluşunun 10. Yılını Burdur protokolüne ve mermer sektörüne yemek vererek kutladı. Yemekte açılış konuşmasını yapan İLTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci: “Bilindiği gibi ülkemiz dünya doğal taş rezervinin yüzde 40'na sahiptir, Ülkemizin hemen hemen her tarafında göz kamaştırıcı renk ve desenlerde doğal taşlarımız çıkmaktadır. Biz çevreye duyarlı madenci meslektaşlarımızla birlikte özverili ve başarılı bir çalışma neticesinde ürettiğimiz taşları bir dünya markası haline getirdik. Tabi ki marka olmak kolay değil. Bizler; dünyada ki birçok önemli mermer fuarına katılarak, büyük projelerin yöneticileri ve mimarlarıyla toplantılar yaparak doğal taşlarımızı en iyi şekilde tanıttık. Aynı zamanda Türk doğal taşının ülke ekonomisine olan katkılarını da biliyoruz. İhracat rakamlarının yükselmesine, vergi gelirinin artmasına ve istihdam oluşturulmasında da çok önemli payı var. Doğaltaş sektöründe Burdur Bejinin ayrı bir öneminin ve yerinin de olduğunu biliyoruz. Özellikle Burdur Bejinin dünyadaki birçok büyük projede yer alması bizi gururlandırırken bunda bizimde payımızın olması bizi heyecanlandırmaktadır” dedi.

İLTAŞ Madenciliğin 10. Yıl kutlama etkinliğinde konuşan Vali Hasan Kürklü, Madenlerin, doğal kaynakların ülkemizin zenginliği olduğunu dile getirdi. Kürklü, bu madenleri ekonomiye kazandırılması gerektiğini ancak bu madenleri gün yüzüne çıkarırken çevreninde önemli olduğunu unutmayarak, gelecek nesillere güzel bir şekilde aktarılması gerektiğine vurgu yaptı. Vali Kürklü:  "Madencilerimizin maden çıkarma noktasında, çevreyi koruma noktasında elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret ediyoruz" dedi.

İLTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci 2440 metre rakımda verdiği yemeğe Burdur protokolünün tam kadro katıldığı gözlendi. Yemekten sonra İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu aylı olağan yönetim kurulunu İLTAŞ mermerde toplantı yaparak İLTAŞ mermere destek verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.