İLK PERDE AÇILDI

Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 10.09.2020 - 08:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İLK PERDE AÇILDI

Antalya Devlet Tiyatrosu "Yastık Adam" oyunuyla sanatseverler ile bir araya geldi…
Antalya Devlet Tiyatrosu, "Yastık Adam" oyunuyla sanatseverlerle buluştu. Antalya Devlet Tiyatrosu 2020-2021 sezonunun ilk perdesini Martin Mcdonagh'ın yazdığı, Yusuf Eradam'ın Türkçe'ye çevirdiği, rejisörlüğünü Bengisu Gürbüzer Doğru'nun üstlendiği "Yastık Adam" adlı yeni bir oyunla açtı. İzleyiciler, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında maske taktı, sosyal mesafe kuralına uygun olarak tiyatroyu izledi. İlk kez izleyiciler ile buluşan oyunda, Gökhan Tüzün "Michal", Salih Bayraktar "Katurian", Niyazi Mert Kurt "Tupolski", Şükrü Gürel "Ariel", İsmail Sabri Memiş "1. polis," ve Okan Kağnıcı da "2. polis" rollerini canlandırdı.
Antalya Devlet Tiyatrosu "Yastık Adam" oyunuyla sanatseverler ile bir araya geldi…

Antalya Devlet Tiyatrosu, "Yastık Adam" oyunuyla sanatseverlerle buluştu.

Antalya Devlet Tiyatrosu 2020-2021 sezonunun ilk perdesini Martin Mcdonagh'ın yazdığı, Yusuf Eradam'ın Türkçe'ye çevirdiği, rejisörlüğünü Bengisu Gürbüzer Doğru'nun üstlendiği "Yastık Adam" adlı yeni bir oyunla açtı.

İzleyiciler, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında maske taktı, sosyal mesafe kuralına uygun olarak tiyatroyu izledi.

İlk kez izleyiciler ile buluşan oyunda, Gökhan Tüzün "Michal", Salih Bayraktar "Katurian", Niyazi Mert Kurt "Tupolski", Şükrü Gürel "Ariel", İsmail Sabri Memiş "1. polis," ve Okan Kağnıcı da "2. polis" rollerini canlandırdı.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.