İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Revize Alt Kredi Anlaşması imzalandı

Gündem 07.08.2018 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Revize Alt Kredi Anlaşması imzalandı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılması planlanan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi için Revize Alt Kredi Anlaşmasını imzaladı
Burdur Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İller Bankası Antalya Bölge Proje ve Mekânsal Planlama Müdürü Burak Ayrak ve Başkan Yardımcısı Serdar Başgül yer aldı.   Başkan Ercengiz, “Burdur Atıksu Arıtma Tesisi Projesinin finansmanı için 13.06.2016 tarihinde İller Bankası ile 11.5 milyon Avro’luk protokol anlaşmasını imzalamıştık. Avrupa yatırım Bankasının İhale yöntemindeki değişiklik talebi üzerine İller Bankası ve Burdur Belediyesi arasında Alt-Kredi Anlaşmasını gerçekleştirdik. En kısa sürede yapım ihalesi sürecini sonuçlandırarak Burdur’a uzun yıllar hizmet verecek olan Atıksu Arıtma Tesisini kazandıracağız. Kentimiz için önem taşıyan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisin şimdiden Burdur’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılması planlanan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi için Revize Alt Kredi Anlaşmasını imzaladı

Burdur Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İller Bankası Antalya Bölge Proje ve Mekânsal Planlama Müdürü Burak Ayrak ve Başkan Yardımcısı Serdar Başgül yer aldı.

 

Başkan Ercengiz, “Burdur Atıksu Arıtma Tesisi Projesinin finansmanı için 13.06.2016 tarihinde İller Bankası ile 11.5 milyon Avro’luk protokol anlaşmasını imzalamıştık. Avrupa yatırım Bankasının İhale yöntemindeki değişiklik talebi üzerine İller Bankası ve Burdur Belediyesi arasında Alt-Kredi Anlaşmasını gerçekleştirdik. En kısa sürede yapım ihalesi sürecini sonuçlandırarak Burdur’a uzun yıllar hizmet verecek olan Atıksu Arıtma Tesisini kazandıracağız. Kentimiz için önem taşıyan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisin şimdiden Burdur’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.