İL BAŞKANLIĞINI BIRAKTI, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE SOYUNDU

Siyaset 22.09.2014 - 14:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İL BAŞKANLIĞINI BIRAKTI, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE SOYUNDU

CHP İl Başkanı Süleyman Erman ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram arasındaki gerginlik büyüyor.
GERGİNLİK BÜYÜYOR CHP İl Başkanı Süleyman Erman ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram arasındaki gerginlik büyüyor. Erman, sosyal medyada, Özboyacı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Ülkü’nün görevden alınmasını gündeme taşımıştı. İl Başkanı Erman bu defa da, Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyonuna dair eleştiride bulundu. İl Başkanı Erman’ın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işleyişine dair sosyal medyada ağır eleştirilerde bulunması, halkın siyasi parti il başkanının bu kadar devlet kurumlarıyla uğraşması, eğitimi siyasete bulaştırmasını doğru bulmadığını ve İl Başkanı Erman’a tepki gösterdiklerine neden oldu.  Erman“İl Başkanlığını bıraktı, Milli Eğitim Müdürlüğüne soyundu” tepkisini aldı.  
CHP İl Başkanı Süleyman Erman ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram arasındaki gerginlik büyüyor.

GERGİNLİK BÜYÜYOR

CHP İl Başkanı Süleyman Erman ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram arasındaki gerginlik büyüyor. Erman, sosyal medyada, Özboyacı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Ülkü’nün görevden alınmasını gündeme taşımıştı. İl Başkanı Erman bu defa da, Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyonuna dair eleştiride bulundu.

İl Başkanı Erman’ın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işleyişine dair sosyal medyada ağır eleştirilerde bulunması, halkın siyasi parti il başkanının bu kadar devlet kurumlarıyla uğraşması, eğitimi siyasete bulaştırmasını doğru bulmadığını ve İl Başkanı Erman’a tepki gösterdiklerine neden oldu.  Erman“İl Başkanlığını bıraktı, Milli Eğitim Müdürlüğüne soyundu” tepkisini aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.