İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Asayiş 26.03.2018 - 17:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Burdur genelinde, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız devam ediliyor.
Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; Burdur merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, kullanan, ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Burdur Valiliğince yayınlanan basın bülteninde şu detay verildi:   “Büğdüz Köyünde ikamet eden D.M. isimli şahsın kendi imkanları ile yetiştirmiş olduğu hint kenevirini satmak için müşteri aradığı, satışa hazır hale getirdiği uyuşturucuyu (esrar) evinin yakın bir yerine gizlediği yönünde istihbari bilgiler elde edilmesi üzerine, D.M. ve eşi A.M. isimli şahıslar takibe alınmış ve ikamet adresine yakın bir yerde saklamış olduğu daralı 11 bin 250 gr. esrar maddesi ile yakalanmışlardır. Ayrıca suça karışan Y.O. isimli şahısta yakalanmıştır. Yakalanan şüphelilerden D.M. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Burdur genelinde, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız devam ediliyor.

Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; Burdur merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, kullanan, ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Burdur Valiliğince yayınlanan basın bülteninde şu detay verildi:

 

“Büğdüz Köyünde ikamet eden D.M. isimli şahsın kendi imkanları ile yetiştirmiş olduğu hint kenevirini satmak için müşteri aradığı, satışa hazır hale getirdiği uyuşturucuyu (esrar) evinin yakın bir yerine gizlediği yönünde istihbari bilgiler elde edilmesi üzerine, D.M. ve eşi A.M. isimli şahıslar takibe alınmış ve ikamet adresine yakın bir yerde saklamış olduğu daralı 11 bin 250 gr. esrar maddesi ile yakalanmışlardır. Ayrıca suça karışan Y.O. isimli şahısta yakalanmıştır. Yakalanan şüphelilerden D.M. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.