İL BAŞKANI MENGİ’DEN İLK AÇIKLAMALAR

Siyaset 19.12.2017 - 17:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İL BAŞKANI MENGİ’DEN İLK AÇIKLAMALAR

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANLIĞINA GETİRİLEN VOLKAN MENGİ, İL BAŞKANLIĞINDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ, TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ.
AK Parti İl Başkanlığına getirilen Volkan Mengi, İl Başkanlığında ayağının tozuyla basın açıklamasında bulundu. Açıklamasında önceki yönetimlere, diğer il başkanı adaylarına ve teşkilatına ayrı ayrı teşekkür eden Mengi, ayrıca kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarını sundu. Mengi, parti disiplininden ve AK Parti’nin ilkelerinden ödün vermeyerek çalışmalarına devam edeceğini, 2023, 2051 ve 2071 misyonları için üzerine düşeni yerine getireceğini, bıkmadan, sanmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağını vurguladı. 2018 yılının seçimler öncesinde önemli bir yıl olduğuna da dikkat çeken Mengi, bu yıl da çok çalışacaklarını, Burdur Belediyesi’nin hak ettiği AK Parti Belediyesi olacağını söyledi. Ankara yolculuğunda diğer adaylarla birlikteliğini ve kardeşliğini hiç bozmadığını ifade eden Mengi, teşkilata da seslenerek hepsinin destek ve dualarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mengi, Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edeceğini, ASKON Yönetiminden de genel kuralla istifa ederek sadece AK Parti İl Başkanlığı misyonunu üstleneceğini ifade etti. Toplantıya AK Parti teşkilatı tam kadro katılırken, İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de basın açıklamasında yer aldı. 
AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANLIĞINA GETİRİLEN VOLKAN MENGİ, İL BAŞKANLIĞINDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ, TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti İl Başkanlığına getirilen Volkan Mengi, İl Başkanlığında ayağının tozuyla basın açıklamasında bulundu. Açıklamasında önceki yönetimlere, diğer il başkanı adaylarına ve teşkilatına ayrı ayrı teşekkür eden Mengi, ayrıca kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarını sundu.

Mengi, parti disiplininden ve AK Parti’nin ilkelerinden ödün vermeyerek çalışmalarına devam edeceğini, 2023, 2051 ve 2071 misyonları için üzerine düşeni yerine getireceğini, bıkmadan, sanmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağını vurguladı. 2018 yılının seçimler öncesinde önemli bir yıl olduğuna da dikkat çeken Mengi, bu yıl da çok çalışacaklarını, Burdur Belediyesi’nin hak ettiği AK Parti Belediyesi olacağını söyledi. Ankara yolculuğunda diğer adaylarla birlikteliğini ve kardeşliğini hiç bozmadığını ifade eden Mengi, teşkilata da seslenerek hepsinin destek ve dualarına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mengi, Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edeceğini, ASKON Yönetiminden de genel kuralla istifa ederek sadece AK Parti İl Başkanlığı misyonunu üstleneceğini ifade etti.

Toplantıya AK Parti teşkilatı tam kadro katılırken, İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de basın açıklamasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.