İkinci Abdülhamit “usta” oyunuyla anıldı

Gündem 22.02.2018 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İkinci Abdülhamit “usta” oyunuyla anıldı

2. Abdülhamid Han Vefatının 100. Yılında "Usta" isimli tiyatro oyunu ile anıldı   Vali Şerif Yılmaz, Sultan 2. Abdülhamid Hanı vefatının 100. yılında anmak için 81 ili dolaşan “USTA” İsimli Tiyatro Oyununu  Burdur'da vatandaşlarla birlikte izledi.   Ziraat Bankası sponsorluğunda tiyatrocu, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez'in yazıp oynadığı "Usta" isimli tiyatro oyunu bugün Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda seyircilerle buluştu. Tiyatro oyununu Vali Şerif Yılmaz başta olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalğar, Ziraat Bankası Yöneticileri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Osmanlı hanedanın 34. Padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hayatını ve hayatındaki verdiği mücadeleyi anlatan "Usta" isimli tiyatro seyirciler tarafından beğeniyle izlendi. Sahnelenen oyun sonrası Vali Yılmaz, Milletvekili Özçelik ve Ziraat Bankası Grup Başkanı Dr. İlker Met oyunculara tarihimizi en iyi şekilde anlattıkları için teşekkür ettiler. Oyuncuların izleyiciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

2. Abdülhamid Han Vefatının 100. Yılında "Usta" isimli tiyatro oyunu ile anıldı

 

Vali Şerif Yılmaz, Sultan 2. Abdülhamid Hanı vefatının 100. yılında anmak için 81 ili dolaşan “USTA” İsimli Tiyatro Oyununu  Burdur'da vatandaşlarla birlikte izledi.

 

Ziraat Bankası sponsorluğunda tiyatrocu, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez'in yazıp oynadığı "Usta" isimli tiyatro oyunu bugün Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda seyircilerle buluştu.

Tiyatro oyununu Vali Şerif Yılmaz başta olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalğar, Ziraat Bankası Yöneticileri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Osmanlı hanedanın 34. Padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hayatını ve hayatındaki verdiği mücadeleyi anlatan "Usta" isimli tiyatro seyirciler tarafından beğeniyle izlendi.

Sahnelenen oyun sonrası Vali Yılmaz, Milletvekili Özçelik ve Ziraat Bankası Grup Başkanı Dr. İlker Met oyunculara tarihimizi en iyi şekilde anlattıkları için teşekkür ettiler.

Oyuncuların izleyiciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.