İKAMETİNİ BURDUR’A ALAN ÖĞRENCİYE 150 LİRA

Gündem 06.11.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İKAMETİNİ BURDUR’A ALAN ÖĞRENCİYE 150 LİRA

İKAMETİNİ BURDUR’A ALAN ÖĞRENCİYE 150 LİRA
Burdur Belediyesi tarafından 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Burdur’a aldıran öğrencilere 150 lira ulaşım desteği verilecek.     Burdur Belediyesi ile Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında imzalanan protokol gereği, 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Burdur’a aldırdığını belgeleyen öğrencilere 150 lira ulaşım desteği verilecek.   Burdur Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Mustafa Acar, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ve Zabıta Müdürü Sermin Cantürk katıldı.   Protokol imza törenin konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Özel Halk Otobüslerinden yararlanmak isteyen ve yararlanan öğrencilerimize ikametgâhlarını Burdur’a almaları halinde 125 TL Kent kartlarına yüklenmek kaydı ile yol ulaşım desteği verme sözünü vermiştik. 2016 yılından bu yana bu hizmetimizi devam ettirdik. Bu yılda öğrencilerimizin taşınma ücretlerine biraz daha katkı koyabilmek için bu rakamı kişi başına 150 TL’ye çıkarttık. Öğrencilerimizin Burdur’da ikamet ettiklerini 31 Aralık 2021 tarihine kadar belgeledikten sonra biz kent kart yükleme noktalarından yüklenilmek üzere 150 TL’lik yol desteğini öğrencilerimize vermeyi yeniden taahhüt ediyoruz” dedi.      
İKAMETİNİ BURDUR’A ALAN ÖĞRENCİYE 150 LİRA

Burdur Belediyesi tarafından 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Burdur’a aldıran öğrencilere 150 lira ulaşım desteği verilecek.  

 

Burdur Belediyesi ile Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında imzalanan protokol gereği, 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Burdur’a aldırdığını belgeleyen öğrencilere 150 lira ulaşım desteği verilecek.

 

Burdur Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Mustafa Acar, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ve Zabıta Müdürü Sermin Cantürk katıldı.

 

Protokol imza törenin konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Özel Halk Otobüslerinden yararlanmak isteyen ve yararlanan öğrencilerimize ikametgâhlarını Burdur’a almaları halinde 125 TL Kent kartlarına yüklenmek kaydı ile yol ulaşım desteği verme sözünü vermiştik. 2016 yılından bu yana bu hizmetimizi devam ettirdik. Bu yılda öğrencilerimizin taşınma ücretlerine biraz daha katkı koyabilmek için bu rakamı kişi başına 150 TL’ye çıkarttık. Öğrencilerimizin Burdur’da ikamet ettiklerini 31 Aralık 2021 tarihine kadar belgeledikten sonra biz kent kart yükleme noktalarından yüklenilmek üzere 150 TL’lik yol desteğini öğrencilerimize vermeyi yeniden taahhüt ediyoruz” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.