İİMEK, Vali Yılmaz Başkanlığında Toplandı

Gündem 23.01.2018 - 11:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İİMEK, Vali Yılmaz Başkanlığında Toplandı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Olağan Toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında yapıldı.
Toplantı öncesi Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlığı Daire Başkanı Sinan Temur tarafından kurul üyelerine, Milli İstihdam Seferberliği ve İş-Kur’un işçi ve işverene sunduğu çalışmalar hakkında genel bilgi verildi. Daire Başkanı Temur tarafından yapılan bilgilendirme sonrası Vali Yılmaz Başkanlığında İİMEK Toplantısına geçildi. Toplantıda gündem maddeleri ve kurulun çalışmalarıyla ilgili sunum yapıldı. Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra İş ve Meslek Danışmanlığı Daire Başkanı Sinan Temur ve kurul üyeleri Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram,  İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü İsmail Türe, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Oktay Darcan, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter, MAKÜ İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Tuğay, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Temsilcisi Işık Berberoğlu, TİSK Temsilcisi Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Örgül, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Selçuk Örnek ve Hak-İş Temsilcisi Davut Acat katıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Olağan Toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Toplantı öncesi Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlığı Daire Başkanı Sinan Temur tarafından kurul üyelerine, Milli İstihdam Seferberliği ve İş-Kur’un işçi ve işverene sunduğu çalışmalar hakkında genel bilgi verildi.

Daire Başkanı Temur tarafından yapılan bilgilendirme sonrası Vali Yılmaz Başkanlığında İİMEK Toplantısına geçildi.

Toplantıda gündem maddeleri ve kurulun çalışmalarıyla ilgili sunum yapıldı. Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra İş ve Meslek Danışmanlığı Daire Başkanı Sinan Temur ve kurul üyeleri Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram,  İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü İsmail Türe, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Oktay Darcan, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter, MAKÜ İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Tuğay, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Temsilcisi Işık Berberoğlu, TİSK Temsilcisi Şeker Fabrikası Müdürü Nurettin Örgül, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Selçuk Örnek ve Hak-İş Temsilcisi Davut Acat katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.