“İhtiyar delikanlılar” Eğirdir Gölünde eğlendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2018 - 14:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“İhtiyar delikanlılar” Eğirdir Gölünde eğlendi

Huzur evinde kalan yaşlılar (ihtiyar delikanlılar) Eğirdir Gölü’nde gönüllerince eğlendiler
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ve Emirdağ ilçesinde huzurevinde kalan yaşlılar için gezi düzenlendi. İlgili müdürlükler tarafından düzenlenen Eğirdir Gölü gezisine katılan yaşlılar gönüllerince eğlendiler. Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde bulunan huzurevleri müdürleri ve personellerinin katıldığı Eğirdir Gölü gezisinde sohbet eden yaşlılar, türküler, şarkılar söyleyerek bir nebze de olsa üzüntülerini, kederlerini dağıtma fırsatı buldular. Mangalların da yakıldığı gezide, yaşlılar harika göl manzaralarını izleyerek unutamayacakları bir gün geçirdiler.  
Huzur evinde kalan yaşlılar (ihtiyar delikanlılar) Eğirdir Gölü’nde gönüllerince eğlendiler

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ve Emirdağ ilçesinde huzurevinde kalan yaşlılar için gezi düzenlendi.

İlgili müdürlükler tarafından düzenlenen Eğirdir Gölü gezisine katılan yaşlılar gönüllerince eğlendiler. Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde bulunan huzurevleri müdürleri ve personellerinin katıldığı Eğirdir Gölü gezisinde sohbet eden yaşlılar, türküler, şarkılar söyleyerek bir nebze de olsa üzüntülerini, kederlerini dağıtma fırsatı buldular. Mangalların da yakıldığı gezide, yaşlılar harika göl manzaralarını izleyerek unutamayacakları bir gün geçirdiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.