İHRACATÇILAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Gündem 08.05.2014 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İHRACATÇILAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Antalya İhracatçılar Birliği 25 Nisan’daki Genel Kurullarının ardından Yönetim Kurulu olarak görev dağılımı yaptı. Burdurlu İşadamlarından Ercan Akın ve Orhan Çiçek bu kurulda çeşitli görevler üstlendi.  İşadamı Akın Madencilik Komitesi Başkanlığına, İşadamı Çiçek İhracatçılar Meclisi delegeliğine seçildi. Akın Mermer Tekstil İnşaat Makine ve Enerji Şirketi olarak Ercan Akın Madencilik Komitesi Başkanı seçilirken,  Çiçek Mersan Şirketi olarak Orhan Çiçek de TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) Delegesi oldu. MERMER VE MADENLERDE YENİ BİR ÇIĞIR AÇILDI Mermer ihracatında Burdur’un adını tüm yurtta ve dünyada marka haline getiren İşadamlarından Ercan Akın ve Orhan Çiçek, Antalya İhracatçılar Birliğinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisinde görev alarak hedef büyüttü. Antalya İhracatçılar Birliği’nin Genel Kurulu ve görev dağılımı seçimlerinin ardından Burdur Beji Mermerini ve Burdur’a has özellikteki madenlerin ihracatında yeni bir çığır açıldı. BAŞKAN EKİNCİ’DEN TEBRİK Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci de bu görev dağılımının Burdur’a ve bölgeye daha fazla ekonomik hareketlilik ve gelişme getireceğini bildirerek, İşadamları Ercan Akın ve Orhan Çiçek’i tebrik etti. 

Antalya İhracatçılar Birliği 25 Nisan’daki Genel Kurullarının ardından Yönetim Kurulu olarak görev dağılımı yaptı. Burdurlu İşadamlarından Ercan Akın ve Orhan Çiçek bu kurulda çeşitli görevler üstlendi.  İşadamı Akın Madencilik Komitesi Başkanlığına, İşadamı Çiçek İhracatçılar Meclisi delegeliğine seçildi.

Akın Mermer Tekstil İnşaat Makine ve Enerji Şirketi olarak Ercan Akın Madencilik Komitesi Başkanı seçilirken,  Çiçek Mersan Şirketi olarak Orhan Çiçek de TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) Delegesi oldu.

MERMER VE MADENLERDE YENİ BİR ÇIĞIR AÇILDI

Mermer ihracatında Burdur’un adını tüm yurtta ve dünyada marka haline getiren İşadamlarından Ercan Akın ve Orhan Çiçek, Antalya İhracatçılar Birliğinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisinde görev alarak hedef büyüttü. Antalya İhracatçılar Birliği’nin Genel Kurulu ve görev dağılımı seçimlerinin ardından Burdur Beji Mermerini ve Burdur’a has özellikteki madenlerin ihracatında yeni bir çığır açıldı.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN TEBRİK

Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci de bu görev dağılımının Burdur’a ve bölgeye daha fazla ekonomik hareketlilik ve gelişme getireceğini bildirerek, İşadamları Ercan Akın ve Orhan Çiçek’i tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.