İHH’dan Burdur’a 300 koli Ramazan Kumanyası

Yaşam 23.05.2018 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İHH’dan Burdur’a 300 koli Ramazan Kumanyası

İHH tarafından Burdur’da 300 koli Ramazan Kumanyası dağıtıldı
İHH Burdur Şubesinden yapılan açıklamada: “Burdur'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Genel merkezden gelen 300 adet Ramazan kumanya kolisini gönüllü gençlerin yardımıyla teslim aldık.. Geçen sene olduğu gibi bu senede sizlerden gelen yardımlarla,300 koliye ek olarak Ramazanda ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtmaya, yetimlere bayramlık almaya, yetim iftar programları düzenlemeye, fitre ve zekatlarınızı birinci elden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Burdur İnsani Yardım Derneği olarak, tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni ederiz. Bağış ve yardımlarınızı bekliyoruz” denildi.
İHH tarafından Burdur’da 300 koli Ramazan Kumanyası dağıtıldı

İHH Burdur Şubesinden yapılan açıklamada: “Burdur'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Genel merkezden gelen 300 adet Ramazan kumanya kolisini gönüllü gençlerin yardımıyla teslim aldık..
Geçen sene olduğu gibi bu senede sizlerden gelen yardımlarla,300 koliye ek olarak Ramazanda ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtmaya, yetimlere bayramlık almaya, yetim iftar programları düzenlemeye, fitre ve zekatlarınızı birinci elden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Burdur İnsani Yardım Derneği olarak, tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni ederiz. Bağış ve yardımlarınızı bekliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.