İçme suyu isale hattı yenileniyor

(AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2019 - 08:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İçme suyu isale hattı yenileniyor

Karamanlı'nın içme suyu isale hattı yenileniyor
   Burdur'un Karamanlı ilçesindeki içme suyu isale hattı yenileme çalışmasının başladığı bildirildi.   İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, isale hattının yenilenmesiyle su depolarının daha sağlıklı olacağını aktardı.   Çalışmalarla su depolarının kapasitesinin 2 bin tona çıkarılacağını dile getiren Selimoğlu, "Ev hatlarındaki eskimiş, küflenmiş ve delik olan boruların yenilenmesiyle su kaçakları önlenecek. Sondajlarımızın kullanımı azalacak. 3 içme suyu sondajı için aylık ödediğimiz 100 bin liralık elektrik tüketiminden da kurtulacağız ve tasarruf sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
Karamanlı'nın içme suyu isale hattı yenileniyor
 

 Burdur'un Karamanlı ilçesindeki içme suyu isale hattı yenileme çalışmasının başladığı bildirildi.

 

İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, isale hattının yenilenmesiyle su depolarının daha sağlıklı olacağını aktardı.

 

Çalışmalarla su depolarının kapasitesinin 2 bin tona çıkarılacağını dile getiren Selimoğlu, "Ev hatlarındaki eskimiş, küflenmiş ve delik olan boruların yenilenmesiyle su kaçakları önlenecek. Sondajlarımızın kullanımı azalacak. 3 içme suyu sondajı için aylık ödediğimiz 100 bin liralık elektrik tüketiminden da kurtulacağız ve tasarruf sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.