İbrahim Zeki Burdurlu Caddesine Modern dokunuş

Yaşam 29.01.2019 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İbrahim Zeki Burdurlu Caddesine Modern dokunuş

Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım, refüj ve aydınlatma çalışmaları ile İbrahim Zeki Burdurlu Caddesini güzelleştirildi.
Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım, refüj ve aydınlatma çalışmaları ile İbrahim Zeki Burdurlu Caddesini güzelleştirildi. Burdur Belediyesine bağlı Fen işleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından İbrahim Zeki Burdurlu Caddesindeki 1’nci etap çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Çevre düzenlemeleri kapsamında, kaldırımlar, engelli yönetmeliğine uygun bir şekilde yeniden düzenlenirken, yeni aydınlatma grupları ile modern bir görünüme kavuşturuldu.   AYDINLATMALAR SUÇ ORANINI AZALTIYOR Önceki yıllarda Oluklaraltı mevkisinde yapılan aydınlatma çalışmaları ile asayiş olaylarının ciddi boyutta azaldığına dikkat çeken Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Biz binalar yapmak yerine vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak sosyal alanlar inşa etmeye devam ediyoruz. Burdur Belediyesi olarak taviz vermediğimiz sosyal belediyecilik kavramımızdan yola çıkarak kentimizi güzelleştirmeye ve gönüllere girmeye devam ediyoruz.  İbrahim Zeki Burdurlu Caddemiz ilerleyen yıllarda kentimizin önemli ulaşım kanallarından biri olacak. Alt yapısını tamamladığımız caddemizin 1’inci etap çevre düzenlemesini de tamamladık. İlerleyen günlerde planlarımız dahilinde tüm etapları bitirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Engelli yönetmeliği standartlarında tamamlanan kaldırımlarımızda kentimizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımız rahatlıkla faydalanacak. Bana göre, bir kentin görünümü için aydınlatma grupları çok önemli bir yer alıyor. Modern görünümüm yanı sıra karanlık alanları yok ederek, suç ve suça yönelik tüm imkanları kaldırıyor. Buna en büyük örnek Oluklaraltı mevkisidir. Bizler karanlık alanları yok ederek ferah, ışık dolu ve vatandaşımızın güvenle kullandığı caddeler oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.  
Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım, refüj ve aydınlatma çalışmaları ile İbrahim Zeki Burdurlu Caddesini güzelleştirildi.

Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım, refüj ve aydınlatma çalışmaları ile İbrahim Zeki Burdurlu Caddesini güzelleştirildi.

Burdur Belediyesine bağlı Fen işleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından İbrahim Zeki Burdurlu Caddesindeki 1’nci etap çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Çevre düzenlemeleri kapsamında, kaldırımlar, engelli yönetmeliğine uygun bir şekilde yeniden düzenlenirken, yeni aydınlatma grupları ile modern bir görünüme kavuşturuldu.

 

AYDINLATMALAR SUÇ ORANINI AZALTIYOR

Önceki yıllarda Oluklaraltı mevkisinde yapılan aydınlatma çalışmaları ile asayiş olaylarının ciddi boyutta azaldığına dikkat çeken Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Biz binalar yapmak yerine vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak sosyal alanlar inşa etmeye devam ediyoruz. Burdur Belediyesi olarak taviz vermediğimiz sosyal belediyecilik kavramımızdan yola çıkarak kentimizi güzelleştirmeye ve gönüllere girmeye devam ediyoruz.  İbrahim Zeki Burdurlu Caddemiz ilerleyen yıllarda kentimizin önemli ulaşım kanallarından biri olacak. Alt yapısını tamamladığımız caddemizin 1’inci etap çevre düzenlemesini de tamamladık. İlerleyen günlerde planlarımız dahilinde tüm etapları bitirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Engelli yönetmeliği standartlarında tamamlanan kaldırımlarımızda kentimizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımız rahatlıkla faydalanacak. Bana göre, bir kentin görünümü için aydınlatma grupları çok önemli bir yer alıyor. Modern görünümüm yanı sıra karanlık alanları yok ederek, suç ve suça yönelik tüm imkanları kaldırıyor. Buna en büyük örnek Oluklaraltı mevkisidir. Bizler karanlık alanları yok ederek ferah, ışık dolu ve vatandaşımızın güvenle kullandığı caddeler oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.