HURDA ARAÇLAR TRAFİKTEN SİLİNDİ

Gündem 01.03.2016 - 14:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HURDA ARAÇLAR TRAFİKTEN SİLİNDİ

KARAMANLI İLÇESİNDEKİ HURDA ARAÇLAR TRAFİK KAYITLARINDAN SİLİNDİ.
Burdur - Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’nun çalışmalarından biri de atıl durumda bulunan ve hurdaya çıkmış belediye araçlarını temizlemek oldu. Belediye Başkanı Selimoğlu, bu hurda araçları Trafik Geri Dönüşüm’e vererek, trafik kayıtlarından bu araçları sildirdi. Belediye başkanı Selimoğlu, geçen ay yaptığı bu işlemin ardından “Araç Parkurumuzda Bulunan 2 Adet Otobüs, 1 Adet BMC Kamyon, 11 Adet Mobileti Geri Dönüşüme Vererek Trafikten Kayıtlarını Sildirdik” diye konuştu.
KARAMANLI İLÇESİNDEKİ HURDA ARAÇLAR TRAFİK KAYITLARINDAN SİLİNDİ.

Burdur - Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’nun çalışmalarından biri de atıl durumda bulunan ve hurdaya çıkmış belediye araçlarını temizlemek oldu. Belediye Başkanı Selimoğlu, bu hurda araçları Trafik Geri Dönüşüm’e vererek, trafik kayıtlarından bu araçları sildirdi.

Belediye başkanı Selimoğlu, geçen ay yaptığı bu işlemin ardından “Araç Parkurumuzda Bulunan 2 Adet Otobüs, 1 Adet BMC Kamyon, 11 Adet Mobileti Geri Dönüşüme Vererek Trafikten Kayıtlarını Sildirdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.