HSM’de son aşamaya gelindi

Gündem 26.03.2018 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HSM’de son aşamaya gelindi

Burdur Halk Sağlığı Merkezinde son aşamaya gelindi
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Başkan Yardımcıları yapımı tamamlanmak üzere olan Halk Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.   Burdur İlinde Sağlık Yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise “Yeni modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını temel kazımı yapılırken ve inşaatın ilerleyen sürecinde ziyaretlerde bulunmuştuk. İnşaatımız tamamlanmak üzeredir. 7563 Metrekare kapalı alan üzerine kurulan Yeni Halk Sağlığı Kompleksimizin içerisinde Halk Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezimiz (6 Hekimlik), Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Prog. Ve Kanser Birimi, Badem (Bağımlılıklarla Mücadele ve Danışma Merkezi) olacak. Yine sık sık eğitimler veren Halk Sağlığı Merkezimiz için yeni yapılan binada her katta eğitim salonu bulunmaktadır. Son katta ise 150 kişilik Konferans Salonu bulunmaktadır. Bu inşaatın yatırım bedeli 9.658.890.00 TL’dir. İlimizde Sağlık Yatırımlarımıza büyük önem vermekteyiz. İlimizde ve tüm ilçelerimizde sağlık ile ilgili bir yatırım mutlaka bulunmaktadır. Sağlıkta hemşerilerimizin en iyi hizmeti alması için çalışmaları yakından takip ediyoruz. ” dedi.   Yapılan incelemeler sonrası İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “İlimizde Yeni modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını tamamlanmak üzere son çalışmaların tamamlanmasıyla kabul işlemleri gerçekleşecektir. Halk Sağlığı Merkezinin Alt Zemin katında 6 Hekimlik Aile Hekimliği Merkezi (1 Nolu ASM), Zemin Katında ise Sağlıklı Hayat Merkezi, Üreme Sağlığı/Ketem Birimi, Bulaşıcı Hastalıklar Birimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, 1. Katta Halk Sağlığı Laboratuvarı 2. Katta Toplum Sağlığı Merkezi, Fizik Tedavi Üniteleri ve Hizmetleri 3. Kat Halk Sağlığı Laboratuvarları 4. Kat Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı İdari Hizmetler, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Prog. Ve Kanser Birimi, Badem (Bağımlılıklarla Mücadele ve Danışma Merkezi) son kat olan 5. Katta ise Seminer Salonu 150 Kişilik, Yemekhane ve Spor Salonu bulunmaktadır. Binanın tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte İlimize büyük katkı sağlayacak” dedi.
Burdur Halk Sağlığı Merkezinde son aşamaya gelindi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Başkan Yardımcıları yapımı tamamlanmak üzere olan Halk Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Burdur İlinde Sağlık Yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise “Yeni modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını temel kazımı yapılırken ve inşaatın ilerleyen sürecinde ziyaretlerde bulunmuştuk. İnşaatımız tamamlanmak üzeredir. 7563 Metrekare kapalı alan üzerine kurulan Yeni Halk Sağlığı Kompleksimizin içerisinde Halk Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezimiz (6 Hekimlik), Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Prog. Ve Kanser Birimi, Badem (Bağımlılıklarla Mücadele ve Danışma Merkezi) olacak. Yine sık sık eğitimler veren Halk Sağlığı Merkezimiz için yeni yapılan binada her katta eğitim salonu bulunmaktadır. Son katta ise 150 kişilik Konferans Salonu bulunmaktadır. Bu inşaatın yatırım bedeli 9.658.890.00 TL’dir. İlimizde Sağlık Yatırımlarımıza büyük önem vermekteyiz. İlimizde ve tüm ilçelerimizde sağlık ile ilgili bir yatırım mutlaka bulunmaktadır. Sağlıkta hemşerilerimizin en iyi hizmeti alması için çalışmaları yakından takip ediyoruz. ” dedi.

 

Yapılan incelemeler sonrası İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “İlimizde Yeni modern Halk Sağlığı Kurumunu inşaatını tamamlanmak üzere son çalışmaların tamamlanmasıyla kabul işlemleri gerçekleşecektir. Halk Sağlığı Merkezinin Alt Zemin katında 6 Hekimlik Aile Hekimliği Merkezi (1 Nolu ASM), Zemin Katında ise Sağlıklı Hayat Merkezi, Üreme Sağlığı/Ketem Birimi, Bulaşıcı Hastalıklar Birimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, 1. Katta Halk Sağlığı Laboratuvarı 2. Katta Toplum Sağlığı Merkezi, Fizik Tedavi Üniteleri ve Hizmetleri 3. Kat Halk Sağlığı Laboratuvarları 4. Kat Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı İdari Hizmetler, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Prog. Ve Kanser Birimi, Badem (Bağımlılıklarla Mücadele ve Danışma Merkezi) son kat olan 5. Katta ise Seminer Salonu 150 Kişilik, Yemekhane ve Spor Salonu bulunmaktadır. Binanın tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte İlimize büyük katkı sağlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.