‘Hoş geldin Bebek’ uygulamasına, hastane engeli

Siyaset 28.05.2019 - 09:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘Hoş geldin Bebek’ uygulamasına, hastane engeli

Burdur Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen ‘Hoş geldin Bebek’ Uygulaması, Burdur Sağlık İl Müdürlüğü tarafından veto edildi.
Burdur Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen ‘Hoş geldin Bebek’ Uygulaması, Burdur Sağlık İl Müdürlüğü tarafından veto edildi.   Başkan Ercengiz’in talimatıyla sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Burdur Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile uzun yıllardır süren, yeni bebek sahibi olan ailelere destek amaçlı verilen, içerisinde biberon, emzik, bebek bezi, ıslak mendil, şampuan, bebe yağı, pişik önleyici kremi, bir de kız çocuklarına pembe, erkek çocuklarına ise mavi olmak üzere çocuklarımızın üşümemesi için birer tane battaniye bulunan ‘Hoş geldin Bebek’ seti, Burdur Devlet Hastanesi tarafından veto edildi. Burdur Devlet Hastanesiyeni aldıkları karar doğrultusunda, yeni bebeği olan ailelerin isim ve adres  bilgilerini vermekten kaçındı. ‘Hoş geldin Bebek’ Uygulamasını durdurmanın vatandaşın aleyhine bir davranış olduğunu vurgulayan Başkan Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesinin vermiş olduğu kararı, kamuoyunun yorumuna bıraktı. Başkan Ercengiz, her ne olursa olsun Hoş Geldin Bebek Uygulamasını kendi imkanları ile sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Ercengiz, Hoş geldin Bebek Uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşların mahalle muhtarlarına ve Burdur Belediyesine başvurmalarını rica etti.  
Burdur Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen ‘Hoş geldin Bebek’ Uygulaması, Burdur Sağlık İl Müdürlüğü tarafından veto edildi.

Burdur Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen ‘Hoş geldin Bebek’ Uygulaması, Burdur Sağlık İl Müdürlüğü tarafından veto edildi.

 

Başkan Ercengiz’in talimatıyla sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Burdur Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile uzun yıllardır süren, yeni bebek sahibi olan ailelere destek amaçlı verilen, içerisinde biberon, emzik, bebek bezi, ıslak mendil, şampuan, bebe yağı, pişik önleyici kremi, bir de kız çocuklarına pembe, erkek çocuklarına ise mavi olmak üzere çocuklarımızın üşümemesi için birer tane battaniye bulunan ‘Hoş geldin Bebek’ seti, Burdur Devlet Hastanesi tarafından veto edildi. Burdur Devlet Hastanesiyeni aldıkları karar doğrultusunda, yeni bebeği olan ailelerin isim ve adres  bilgilerini vermekten kaçındı.

‘Hoş geldin Bebek’ Uygulamasını durdurmanın vatandaşın aleyhine bir davranış olduğunu vurgulayan Başkan Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesinin vermiş olduğu kararı, kamuoyunun yorumuna bıraktı. Başkan Ercengiz, her ne olursa olsun Hoş Geldin Bebek Uygulamasını kendi imkanları ile sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Ercengiz, Hoş geldin Bebek Uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşların mahalle muhtarlarına ve Burdur Belediyesine başvurmalarını rica etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.