HORTUM SAHİLDEKİ RESTORANI VURDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2016 - 15:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HORTUM SAHİLDEKİ RESTORANI VURDU

MASA VE SANDALYELER SAVRULURKEN AYDINLATMA DİREKLERİ YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ
Alanya ilçesinde, dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası oluşan hortum, limanda bir teknenin batmasına neden olurken, bir restoranda maddi hasara yol açtı. Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur ve fırtına sonrası denizde hortum oluştu. Yat limanı bölgesinde denizde oluşan hortum önce limanda bağlı bir tekneyi batırdı ardından sahil şeridindeki bir restoranın üzerinden geçti. Restoranın bir bölümünün yıkılmasına neden olan hortum masa ve sandalyeleri savururken, belediyeye ait aydınlatma direklerindeki spotları yerlerinden söktü. Hortum nedeniyle yerinden kopan restoranın mutfak kısmında bulunan sac levha yolun karşı kısmına savruldu. Bu sırada kopan parçaların isabet ettiği park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana geldi. Restoran işletmecisi Bayram Kebeli, iş yerinin kapalı olması nedeniyle olayı ucuz atlattıklarını belirterek, "Akşam her şey normal idi. Fazla rüzgar görünmüyordu. İş yerini kapatıp gittik. Sonra fırtınayla birlikte bir hortum oluştuğunu öğrendik. Sabah iş yerimizi bu şekilde bulduk. Maddi hasarımız büyük. Mutfak kısmında bulunan bazı parçaları söküp 400 metre ileriye yolun karşısına savurmuş. O sırada oradan geçen bir araca isabet etmemiş yoksa daha kötü sonuç ortaya çıkabilirdi" dedi.
MASA VE SANDALYELER SAVRULURKEN AYDINLATMA DİREKLERİ YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

Alanya ilçesinde, dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası oluşan hortum, limanda bir teknenin batmasına neden olurken, bir restoranda maddi hasara yol açtı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur ve fırtına sonrası denizde hortum oluştu. Yat limanı bölgesinde denizde oluşan hortum önce limanda bağlı bir tekneyi batırdı ardından sahil şeridindeki bir restoranın üzerinden geçti. Restoranın bir bölümünün yıkılmasına neden olan hortum masa ve sandalyeleri savururken, belediyeye ait aydınlatma direklerindeki spotları yerlerinden söktü. Hortum nedeniyle yerinden kopan restoranın mutfak kısmında bulunan sac levha yolun karşı kısmına savruldu. Bu sırada kopan parçaların isabet ettiği park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana geldi. Restoran işletmecisi Bayram Kebeli, iş yerinin kapalı olması nedeniyle olayı ucuz atlattıklarını belirterek, "Akşam her şey normal idi. Fazla rüzgar görünmüyordu. İş yerini kapatıp gittik. Sonra fırtınayla birlikte bir hortum oluştuğunu öğrendik. Sabah iş yerimizi bu şekilde bulduk. Maddi hasarımız büyük. Mutfak kısmında bulunan bazı parçaları söküp 400 metre ileriye yolun karşısına savurmuş. O sırada oradan geçen bir araca isabet etmemiş yoksa daha kötü sonuç ortaya çıkabilirdi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.