Hortum marangoz atölyesini yerle bir etti

Asayiş 27.01.2018 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hortum marangoz atölyesini yerle bir etti

Hortum marangoz atölyesini yerle bir etti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde gece biranda oluşan hortum Sarılar Mahallesi Şelale Caddesinde bulunan marangoz atölyesini yerle bir etti. Manavgat genelinde etkili olan fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Önceki gece şiddetini artıran fırtınayla birlikte ortaya çıkan hortum Sarılar Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde bulunan Önder Doğan’a ait marangoz ve mobilya atölyesinin çatısını uçururken duvarlarını da yıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine işyerine gelen Doğan, gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken yıkılan çatının altında kalan eşyalarının bir bölümünü yağmurdan ve fırtınadan etkilenmemesi için kapalı bir alana taşıdı. Doğan, iş makinelerini ise branda ile örterek önlem almaya çalıştı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte işyerinin uçan çatısı kaldırılırken ortaya çatısı ve 2 duvarı olmayan marangoz atölyesi çıktı.
Hortum marangoz atölyesini yerle bir etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gece biranda oluşan hortum Sarılar Mahallesi Şelale Caddesinde bulunan marangoz atölyesini yerle bir etti.
Manavgat genelinde etkili olan fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Önceki gece şiddetini artıran fırtınayla birlikte ortaya çıkan hortum Sarılar Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde bulunan Önder Doğan’a ait marangoz ve mobilya atölyesinin çatısını uçururken duvarlarını da yıktı.
Vatandaşların haber vermesi üzerine işyerine gelen Doğan, gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken yıkılan çatının altında kalan eşyalarının bir bölümünü yağmurdan ve fırtınadan etkilenmemesi için kapalı bir alana taşıdı. Doğan, iş makinelerini ise branda ile örterek önlem almaya çalıştı.
Havanın aydınlanmasıyla birlikte işyerinin uçan çatısı kaldırılırken ortaya çatısı ve 2 duvarı olmayan marangoz atölyesi çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.