HOBİ OLARAK BAŞLADIĞI İŞTEN, İŞLETME SAHİBİ OLDU

Gündem 27.03.2015 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HOBİ OLARAK BAŞLADIĞI İŞTEN, İŞLETME SAHİBİ OLDU

HOBİ OLARAK BAŞLADIĞI İŞTEN, İŞLETME SAHİBİ OLDU
Afyonkarahisar’da işletme sahibi Oya Özer hobi olarak Antakya, Ayvalık ve Bergama’dan getirttiği peynir ve zeytin çeşitleri, çevresi tarafından çok beğenilince bu işi meslek edindi ve bir işyeri açtı.  Afyonkarahisar’da bir bayan girişimci önceleri hobi olarak değişik illerden getirdiği peynir ve zeytin çeşitleri çok beğenilince bir iş yeri açarak, işletme sahibi oldu. Antakya, Bergama ve Ayvalık’tan getirdiği kahvaltılık ürünleri çevresine ve arkadaşlarına dağıtan Özer, ürünler çok sevilince iş yeri açtı ve bu doğal ürünleri herkesle paylaşmaya başladı. İş yeri fikrini sonradan edindiğini ve 2 ay içinde her şeyin hazır hale geldiğini söyleyen işletme sahibi Oya Özer, iş yerinin nasıl açıldığını şöyle anlattı: “Sevdiğim zeytin ve peynirleri çevrem ile paylaşırken, imdi tadım yaptırır hale geldim. Hobi olarak yapıyordum ama ürünler çok sevildi ve talep gelmeye başladı. Talepler artınca hobi olarak başladığım bu işi meslek edindim ve bu dükkânı açtım. Antakya, Ayvalık ve Bergama’dan geliyor ürünler. 5 çeşit zeytinyağı, 8 çeşit zeytin, 9 çeşit peynir, doğal sabunlar, ev reçeli, domates sosları ve domates kuruları var. Bunun yanında yumurta, doğal sabunlar ve lifler de yine satışa sunduğumuz ürünler arasında ter alıyor. Deneyim sahibi olduğum ürünleri daha çok paylaşıyorum çünkü tatlarını biliyorum. Doğal ürünleri çok seviyorum ve bu ürünleri herkes yesin, herkes bu lezzetleri tatsın istiyorum. Çünkü başkaları ile peyniri ekmeği paylaşmak çok keyfi verici ve mutlu ediyor. Komşularım, arkadaşlarım ve akrabalarımda beni hiç yalnız bırakmadılar ve yardımcı oluyorlar. Kısa bir süre oldu ama ilgiden çok memnunum. Kulaktan kulağa yayıldıkça talepler artıyor.”
HOBİ OLARAK BAŞLADIĞI İŞTEN, İŞLETME SAHİBİ OLDU

Afyonkarahisar’da işletme sahibi Oya Özer hobi olarak Antakya, Ayvalık ve Bergama’dan getirttiği peynir ve zeytin çeşitleri, çevresi tarafından çok beğenilince bu işi meslek edindi ve bir işyeri açtı. 
Afyonkarahisar’da bir bayan girişimci önceleri hobi olarak değişik illerden getirdiği peynir ve zeytin çeşitleri çok beğenilince bir iş yeri açarak, işletme sahibi oldu. Antakya, Bergama ve Ayvalık’tan getirdiği kahvaltılık ürünleri çevresine ve arkadaşlarına dağıtan Özer, ürünler çok sevilince iş yeri açtı ve bu doğal ürünleri herkesle paylaşmaya başladı. İş yeri fikrini sonradan edindiğini ve 2 ay içinde her şeyin hazır hale geldiğini söyleyen işletme sahibi Oya Özer, iş yerinin nasıl açıldığını şöyle anlattı: “Sevdiğim zeytin ve peynirleri çevrem ile paylaşırken, imdi tadım yaptırır hale geldim. Hobi olarak yapıyordum ama ürünler çok sevildi ve talep gelmeye başladı. Talepler artınca hobi olarak başladığım bu işi meslek edindim ve bu dükkânı açtım. Antakya, Ayvalık ve Bergama’dan geliyor ürünler. 5 çeşit zeytinyağı, 8 çeşit zeytin, 9 çeşit peynir, doğal sabunlar, ev reçeli, domates sosları ve domates kuruları var. Bunun yanında yumurta, doğal sabunlar ve lifler de yine satışa sunduğumuz ürünler arasında ter alıyor. Deneyim sahibi olduğum ürünleri daha çok paylaşıyorum çünkü tatlarını biliyorum. Doğal ürünleri çok seviyorum ve bu ürünleri herkes yesin, herkes bu lezzetleri tatsın istiyorum. Çünkü başkaları ile peyniri ekmeği paylaşmak çok keyfi verici ve mutlu ediyor. Komşularım, arkadaşlarım ve akrabalarımda beni hiç yalnız bırakmadılar ve yardımcı oluyorlar. Kısa bir süre oldu ama ilgiden çok memnunum. Kulaktan kulağa yayıldıkça talepler artıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.