Hırsızlar Çelik Kasa Çaldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2014 - 08:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Hırsızlar Çelik Kasa Çaldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir turizm acentesinde içerinde 20 bin TL bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 02.00 sıralarında Ahmet Metin’e ait turizm acentesine, arka bahçe penceresini tornavida ile zorla açarak içeriye giren bir hırsız, içersinde 20 bin TL ve değerli evrakın bulunduğu çelik kasayı alarak dışarıda bekleyen diğer arkadaşına verdi. Daha sonra iki hırsız işyerinin önünde bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İşyerine gelen ve camın kırıldığını ve kasanın çalındığını fark eden Ahmet Metin olayı polise bildirdi. Güvenlik kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.Görüntüleri incelediğini ve çelik kasayı bir kişinin kucaklayıp kaldırdığını gördüğünde hayret ettiğini belirten işyeri sahibi Ahmet Metin, “Dışarıda o saatlerde insanlar geçiyor ama kimse şüphelenmiyor. Normalde 3 kişinin kaldırabileceği kasayı bir kişi nasıl kaldırdı onun şaşkınlığı içerisindeyiz” diye konuştu. 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir turizm acentesinde içerinde 20 bin TL bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 02.00 sıralarında Ahmet Metin’e ait turizm acentesine, arka bahçe penceresini tornavida ile zorla açarak içeriye giren bir hırsız, içersinde 20 bin TL ve değerli evrakın bulunduğu çelik kasayı alarak dışarıda bekleyen diğer arkadaşına verdi. Daha sonra iki hırsız işyerinin önünde bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 
İşyerine gelen ve camın kırıldığını ve kasanın çalındığını fark eden Ahmet Metin olayı polise bildirdi. Güvenlik kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Görüntüleri incelediğini ve çelik kasayı bir kişinin kucaklayıp kaldırdığını gördüğünde hayret ettiğini belirten işyeri sahibi Ahmet Metin, “Dışarıda o saatlerde insanlar geçiyor ama kimse şüphelenmiyor. Normalde 3 kişinin kaldırabileceği kasayı bir kişi nasıl kaldırdı onun şaşkınlığı içerisindeyiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.