HİÇ KİMSE HAYATTAN MEMNUN DEĞİL

Gündem 26.02.2021 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HİÇ KİMSE HAYATTAN MEMNUN DEĞİL

Burdurlu Çiftçi Pazardan Seslendi Hiç Kimse Hayattan Memnun Değil…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’un mahalle pazarında esnaf ziyareti yaptığı sırada konuşan bir pazarcı, “Mazot pahalı, gübre pahalı hiç kimse memnun değil ortamdan. Hayattan hiç kimse memnun değil herkes pişman” dedi. Burdur’un Kemer İlçesinde pazar ziyareti gerçekleştiren CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’u görün çiftçi derdini anlattı. Maliyetlerin yüksekliğinden şikâyet eden çiftçi, “Patates 3 lira pahalı diyorlar, soğan 3 lira pahalı diyorlar. Gübre 250 lira, 150 düşürün halk ucuzca yesin, üretici de kazansın tüketici de kazansın. Aradaki adamları kaybedin. Aradaki adamlar parayı kazanıyor, üreticiler zarar ediyor, alıp satan da zarar ediyor. Mazot pahalı, gübre pahalı hiç kimse memnun değil ortamdan. Hayattan hiç kimse memnun değil herkes pişman” dedi.   “BİR AN ÖNCE ÜRETİMİN DESTEKLENMESİ GEREKMEKTEDİR” Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Akbulut: “Hem üreticilerimiz hem tüketicilerimiz fiyat anlamında dertliler, üreticimiz mahsulünün para etmediğin söylüyor, tüketici de pahalıya yediklerini söylüyor. Bunu her ziyaretimiz görüyoruz, duyuyoruz. Bir an önce üretimin desteklenmesi gerekmektedir. Hükümet havalimanlarının kiralarını iptal edeceğine, çiftçinin mazotundan, faturasından, kredisinden faizleri ve vergileri silmelidir” ifadelerini kullandı.  
Burdurlu Çiftçi Pazardan Seslendi Hiç Kimse Hayattan Memnun Değil…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’un mahalle pazarında esnaf ziyareti yaptığı sırada konuşan bir pazarcı, “Mazot pahalı, gübre pahalı hiç kimse memnun değil ortamdan. Hayattan hiç kimse memnun değil herkes pişman” dedi.

Burdur’un Kemer İlçesinde pazar ziyareti gerçekleştiren CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’u görün çiftçi derdini anlattı. Maliyetlerin yüksekliğinden şikâyet eden çiftçi, “Patates 3 lira pahalı diyorlar, soğan 3 lira pahalı diyorlar. Gübre 250 lira, 150 düşürün halk ucuzca yesin, üretici de kazansın tüketici de kazansın. Aradaki adamları kaybedin. Aradaki adamlar parayı kazanıyor, üreticiler zarar ediyor, alıp satan da zarar ediyor. Mazot pahalı, gübre pahalı hiç kimse memnun değil ortamdan. Hayattan hiç kimse memnun değil herkes pişman” dedi.

 

“BİR AN ÖNCE ÜRETİMİN DESTEKLENMESİ GEREKMEKTEDİR”

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Akbulut: “Hem üreticilerimiz hem tüketicilerimiz fiyat anlamında dertliler, üreticimiz mahsulünün para etmediğin söylüyor, tüketici de pahalıya yediklerini söylüyor. Bunu her ziyaretimiz görüyoruz, duyuyoruz. Bir an önce üretimin desteklenmesi gerekmektedir. Hükümet havalimanlarının kiralarını iptal edeceğine, çiftçinin mazotundan, faturasından, kredisinden faizleri ve vergileri silmelidir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.