HER ŞEY ISPARTA’NIN MODERN BİR KENT OLMASI İÇİN

Siyaset 03.01.2014 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HER ŞEY ISPARTA’NIN MODERN BİR KENT OLMASI İÇİN

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gümüşhaneliler Derneği, Barida Sanat Evi ile Köy Pazarı esnafını ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gümüşhaneliler Derneği, Barida Sanat Evi ile Köy Pazarı esnafını ziyaret etti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnaf, sivil toplum örgütleri ve derneklerle buluşmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Isparta’da yaşayan Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Günaydın, Dernek Başkanı Kemal Özgür, Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Sevil, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Topdal ve dernek üyelerince karşılandı. Dernek binasında Gümüşhanelilerle uzun süre sohbet eden Başkan Günaydın, Isparta’da 2 yıl ikamet edenin Ispartalı sayıldığını ve öyle gördüklerini ifade etti. Gümüşhanelilerin ilk olarak Isparta’ya 1970’li yıllarda geldiğini anımsatan Günaydın, “Sizlerde bu memleketin sahiplerisiniz. Memleketinizden buraya gelmişsiniz ve Isparta’ya sahip çıkmışsınız. Isparta sizin de şehriniz olmuş” dedi. Dernek binasına daha önce de iki kez geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, amacının Isparta’ya hizmet vermek olduğunu anımsatarak, “Bu şehirde sizlerin, hepimizin iyi yaşaması için bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Isparta’mızda ucuz ve kaliteli hayat hedefimiz var. Sizleri Ispartalı Gümüşhaneliler olarak görüyorum. ‘Isparta’mız zamsız bir şehir olsun’ dedik, göreve geldiğimizde su fiyatlarını düşürdük ve 5 yıldır suya hiç zam yapmadık. Türkiye’nin en ucuz suyunu sizlerin hizmetine sunduk. Yine buna benzer çok sayıda yatırımlar gerçekleştirdik. Her şey Isparta’nın daha modern ve yaşanabilir kent olması içindir” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleriyle devam etti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha sonra Barida Sanat Evi ve Gizli Bahçe Kafe Restaurant’ı ziyaret etti. Tarihi bir dokusu olan binanın odalarını tek tek gezen Başkan Günaydın, ardından işletme sahipleri Yiğit Yeşilyurt ile Seydi Kitiş ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti. Başkan Günaydın ardından Otel Isparta arkasında kurulan Köy Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Burada esnafın dilek, şikâyet ve isteklerini dinleyen Başkan Günaydın’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnaflar, köy pazarının bulunduğu alandaki Arnavut kaldırımların kaldırılmasını ve daha iyi bir şekilde tekrar yolun yapılması talebini ilettiler. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gümüşhaneliler Derneği, Barida Sanat Evi ile Köy Pazarı esnafını ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gümüşhaneliler Derneği, Barida Sanat Evi ile Köy Pazarı esnafını ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnaf, sivil toplum örgütleri ve derneklerle buluşmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Isparta’da yaşayan Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Günaydın, Dernek Başkanı Kemal Özgür, Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Sevil, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Topdal ve dernek üyelerince karşılandı. Dernek binasında Gümüşhanelilerle uzun süre sohbet eden Başkan Günaydın, Isparta’da 2 yıl ikamet edenin Ispartalı sayıldığını ve öyle gördüklerini ifade etti.

Gümüşhanelilerin ilk olarak Isparta’ya 1970’li yıllarda geldiğini anımsatan Günaydın, “Sizlerde bu memleketin sahiplerisiniz. Memleketinizden buraya gelmişsiniz ve Isparta’ya sahip çıkmışsınız. Isparta sizin de şehriniz olmuş” dedi.

Dernek binasına daha önce de iki kez geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, amacının Isparta’ya hizmet vermek olduğunu anımsatarak, “Bu şehirde sizlerin, hepimizin iyi yaşaması için bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Isparta’mızda ucuz ve kaliteli hayat hedefimiz var. Sizleri Ispartalı Gümüşhaneliler olarak görüyorum. ‘Isparta’mız zamsız bir şehir olsun’ dedik, göreve geldiğimizde su fiyatlarını düşürdük ve 5 yıldır suya hiç zam yapmadık. Türkiye’nin en ucuz suyunu sizlerin hizmetine sunduk. Yine buna benzer çok sayıda yatırımlar gerçekleştirdik. Her şey Isparta’nın daha modern ve yaşanabilir kent olması içindir” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleriyle devam etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha sonra Barida Sanat Evi ve Gizli Bahçe Kafe Restaurant’ı ziyaret etti. Tarihi bir dokusu olan binanın odalarını tek tek gezen Başkan Günaydın, ardından işletme sahipleri Yiğit Yeşilyurt ile Seydi Kitiş ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Başkan Günaydın ardından Otel Isparta arkasında kurulan Köy Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Burada esnafın dilek, şikâyet ve isteklerini dinleyen Başkan Günaydın’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnaflar, köy pazarının bulunduğu alandaki Arnavut kaldırımların kaldırılmasını ve daha iyi bir şekilde tekrar yolun yapılması talebini ilettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.