"HER ŞEY MİSAFİRLERİMİZ İÇİN"

Turizm 26.07.2018 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

"HER ŞEY MİSAFİRLERİMİZ İÇİN"

Burdur DKMP 6. Bölge Müdürlüğü: “Her şey misafirlerimiz için”
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklama ile Isparta’da yer alan Yazılı Kanyon’un enformasyonu yapıldı. “Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğü sorumluluk alanlarından olan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Toros Kuşağı üzerinde Batı ve Orta Toroslar'ın birleşim yerinde bulunmaktadır. Antik çağdan bu tarafa gelen Antalya-İç Anadolu bağlantısını sağlayan Kral veya İpek Yolu, bu yol üzerinde bulunan ve sahanın içinde kalan kaya yazıtı ve rivayete göre St. Paul ile St. Barnebau’nun karşılaşmalarına izafeten yapılan dua mahalli 1989 yılında Tabiat Parkı olarak ilan edilen alanın önemli değerleridir. Tabiat Parkı içinde; Günübirlik Kullanım Alanı mevcuttur. Günübirlik Kullanım Alanı içinde; yağmur barınağı, tuvalet, bebek bakım odası, mescit,  piknik üniteleri ve çeşmeler bulunmaktadır. Ayrıca Günübirlik Kullanım Alanı içinde; yürüyüş yolları da bulunmaktadır. Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’na 84 km’lik Isparta-Eğirdir güzergâhı ve 69 km’lik Isparta-Antalya (Dereboğazı) karayolları ile ulaşılmaktadır. Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda ziyaretçilerimizin dumandan daha az etkilenmesi için gelen talepler doğrultusunda ateşli ve ateşsiz piknik alanları ayrılarak misafirlerimizin daha rahat hizmet alması sağlanmıştır. Ateşli ve ateşsiz piknik alanlarının ayrılması uygulaması ile VI. Bölge Müdürlüğü olarak ziyaretçilerimizin isteklerini ve memnuniyetlerini önemsiyoruz.”
Burdur DKMP 6. Bölge Müdürlüğü: “Her şey misafirlerimiz için”

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklama ile Isparta’da yer alan Yazılı Kanyon’un enformasyonu yapıldı.

“Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğü sorumluluk alanlarından olan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Toros Kuşağı üzerinde Batı ve Orta Toroslar'ın birleşim yerinde bulunmaktadır. Antik çağdan bu tarafa gelen Antalya-İç Anadolu bağlantısını sağlayan Kral veya İpek Yolu, bu yol üzerinde bulunan ve sahanın içinde kalan kaya yazıtı ve rivayete göre St. Paul ile St. Barnebau’nun karşılaşmalarına izafeten yapılan dua mahalli 1989 yılında Tabiat Parkı olarak ilan edilen alanın önemli değerleridir.

Tabiat Parkı içinde; Günübirlik Kullanım Alanı mevcuttur. Günübirlik Kullanım Alanı içinde; yağmur barınağı, tuvalet, bebek bakım odası, mescit,  piknik üniteleri ve çeşmeler bulunmaktadır. Ayrıca Günübirlik Kullanım Alanı içinde; yürüyüş yolları da bulunmaktadır. Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’na 84 km’lik Isparta-Eğirdir güzergâhı ve 69 km’lik Isparta-Antalya (Dereboğazı) karayolları ile ulaşılmaktadır.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda ziyaretçilerimizin dumandan daha az etkilenmesi için gelen talepler doğrultusunda ateşli ve ateşsiz piknik alanları ayrılarak misafirlerimizin daha rahat hizmet alması sağlanmıştır.

Ateşli ve ateşsiz piknik alanlarının ayrılması uygulaması ile VI. Bölge Müdürlüğü olarak ziyaretçilerimizin isteklerini ve memnuniyetlerini önemsiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.