HER ŞEY KANATLI DOSTLARIMIZ İÇİN

Gündem 01.10.2019 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HER ŞEY KANATLI DOSTLARIMIZ İÇİN

HER ŞEY KANATLI DOSTLARIMIZ İÇİN
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü hizmet binası bahçesine renkli kuş yuvaları yerleştirildi.   Bölge Müdürümüz Rıza KAMİL öncülüğünde Bölge Müdür Yardımcımız Orhan CEYLAN, Doğa Koruma ve Sulak Alanlar Şube Müdürü Ersan BERBEROĞLU, Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi konusunda danışman uzmanlarımızdan Süleyman ATIL ve Ayşe AKÇA tarafından hem kurumumuz adına farkındalık oluşturmak hem de hayvan sevgisini tüm vatandaşlarımıza daha iyi anlatabilmek amacıyla rengarenk boyanan ahşap kuş yuvaları bahçedeki ağaçlara asıldı.  
HER ŞEY KANATLI DOSTLARIMIZ İÇİN

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü hizmet binası bahçesine renkli kuş yuvaları yerleştirildi.

 

Bölge Müdürümüz Rıza KAMİL öncülüğünde Bölge Müdür Yardımcımız Orhan CEYLAN, Doğa Koruma ve Sulak Alanlar Şube Müdürü Ersan BERBEROĞLU, Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi konusunda danışman uzmanlarımızdan Süleyman ATIL ve Ayşe AKÇA tarafından hem kurumumuz adına farkındalık oluşturmak hem de hayvan sevgisini tüm vatandaşlarımıza daha iyi anlatabilmek amacıyla rengarenk boyanan ahşap kuş yuvaları bahçedeki ağaçlara asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.