“HELVA DAĞITMAKLA BU MİLLETİ KANDIRAMAZSINIZ”

Gündem 06.08.2016 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“HELVA DAĞITMAKLA BU MİLLETİ KANDIRAMAZSINIZ”

Vali Şerif Yılmaz: "Helva Dağıtmakla kandıramazsınız"
“HELVA DAĞITMAKLA BU MİLLETİ KANDIRAMAZSINIZ” Demokrasi nöbetlerine katılarak destek veren Burdur Valisi Şerif Yılmaz; hainlere seslenerek "Aramıza girip helva dağıtmakla bu milleti kandıramazsınız. Bu millete ayran dağıtmakla kandıramazsınız. Devleti hiç kandıramazsınız. Bu millet Çanakkale Savaşında helva yemedi. Savaşan askerimiz hoşaf suyunu bir kaç defa kaynadıktan sonra kuru ekmekle Çanakkale Savaşını kazandı. Birilerinin Amerika'daki saraydaki o şerefsizin neler yediğini bilmiyoruz" dedi.   “BU ŞEREFSİZLER, KPSS SINAV SORULARINI ÇALIP DEVLET MEMURU OLMUŞLAR” Vali Yılmaz, haksız yere memur olanları da eleştirerek, "Pislikleri basında çıkmaya başladı. Daha da çıkacak. Masum insanlara iftira atan bu şerefsizler, KPSS sınav sorularını çalıp devlet memuru olmuşlar. Ondan sonra çıkıp o ahlaksız herif dinden imandan ve ahlaktan konuşuyor. Hırsızlığın başını sen yaptın. Yeğenin KPSS sorularını çalarak memur olmuş. Ayrıca bu milletten aldığın paraları hangi kiliseye, hangi ülkeye verdin. Gel burada Cumhuriyet Meydanında açıkla. Sizlerden ricam bunlara para vermişseniz, bunlara para veren varsa, bu paraları nerelere gittiğini, nerelere harcandığını, ne için toplandığının hesabını sorun. Bunu ahirete bırakmadan sorun. Bunu millet adına sorun. Çünkü o paralarla yetiştirilen kişiler, benim 30 Ağustos'ta, Dumlupınar'da Şehit düşen ve sancağı yere bırakmamak için kopuk koluyla sancağı dik tutan o kardeşim gibi 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki yiğidimizi herkes gördü. Yiğidimiz elinde bayrağıyla yürürken o şerefsizler vuruyor, yere yığılıyor ve bayrağı indirmiyor. Bu millet bu bayrağı indirtmez. Bu hainler bize ait değildir. Bu hainleri içimizde barındırmayalım. İçimizdeki bu hainlere selam vermeyelim, bu hainlerle alışveriş yapmayalım. Bunları içimizden atalım, ne cehenneme giderlerse gitsinler. Çünkü onların başka yurtları var. Bizim gidecek başka yurdumuz yok.” diye konuştu.
Vali Şerif Yılmaz: "Helva Dağıtmakla kandıramazsınız"

“HELVA DAĞITMAKLA BU MİLLETİ KANDIRAMAZSINIZ”

Demokrasi nöbetlerine katılarak destek veren Burdur Valisi Şerif Yılmaz; hainlere seslenerek "Aramıza girip helva dağıtmakla bu milleti kandıramazsınız. Bu millete ayran dağıtmakla kandıramazsınız. Devleti hiç kandıramazsınız. Bu millet Çanakkale Savaşında helva yemedi. Savaşan askerimiz hoşaf suyunu bir kaç defa kaynadıktan sonra kuru ekmekle Çanakkale Savaşını kazandı. Birilerinin Amerika'daki saraydaki o şerefsizin neler yediğini bilmiyoruz" dedi.

 

“BU ŞEREFSİZLER, KPSS SINAV SORULARINI ÇALIP DEVLET MEMURU OLMUŞLAR”

Vali Yılmaz, haksız yere memur olanları da eleştirerek, "Pislikleri basında çıkmaya başladı. Daha da çıkacak. Masum insanlara iftira atan bu şerefsizler, KPSS sınav sorularını çalıp devlet memuru olmuşlar. Ondan sonra çıkıp o ahlaksız herif dinden imandan ve ahlaktan konuşuyor. Hırsızlığın başını sen yaptın. Yeğenin KPSS sorularını çalarak memur olmuş. Ayrıca bu milletten aldığın paraları hangi kiliseye, hangi ülkeye verdin. Gel burada Cumhuriyet Meydanında açıkla. Sizlerden ricam bunlara para vermişseniz, bunlara para veren varsa, bu paraları nerelere gittiğini, nerelere harcandığını, ne için toplandığının hesabını sorun. Bunu ahirete bırakmadan sorun. Bunu millet adına sorun. Çünkü o paralarla yetiştirilen kişiler, benim 30 Ağustos'ta, Dumlupınar'da Şehit düşen ve sancağı yere bırakmamak için kopuk koluyla sancağı dik tutan o kardeşim gibi 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki yiğidimizi herkes gördü. Yiğidimiz elinde bayrağıyla yürürken o şerefsizler vuruyor, yere yığılıyor ve bayrağı indirmiyor. Bu millet bu bayrağı indirtmez. Bu hainler bize ait değildir. Bu hainleri içimizde barındırmayalım. İçimizdeki bu hainlere selam vermeyelim, bu hainlerle alışveriş yapmayalım. Bunları içimizden atalım, ne cehenneme giderlerse gitsinler. Çünkü onların başka yurtları var. Bizim gidecek başka yurdumuz yok.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.