HAYVANCILIK PROJELERİNDE REKOR BAŞVURU

Gündem 17.03.2016 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HAYVANCILIK PROJELERİNDE REKOR BAŞVURU

HAYVANCILIK PROJELERİNDE REKOR BAŞVURU
TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, IPARD II Dönemi 1. Başvuru Çağrı dönemi için 18 Aralık 2015 tarihinde ilana çıktı. Hayvancılık sektörü ile ilgili 25 Ocak Pazartesi günü başlayan proje kabulleri, 11 Mart Cuma günü sona erdi. İl Koordinatörlüğüne, bu çağrı döneminde 42 milyon TL bütçeye sahip, 25 proje teslim edildi. TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran yaptığı değerlendirmede, 1. Başvuru Çağrı İlanı ile IPARD II Döneminin ilk proje kabullerinin hayvancılık sektöründen alındığını belirterek “Toplam 25 tane proje kabul edilmiş olup, projelerimizin 15 tanesi Süt Hayvancılığı, 9 tanesi Kırmızı Et Besiciliği ve 1 tanesi de Kanatlı Eti Besiciliği projeleridir” dedi.  İl Koordinatörü Yıldıran sözlerinin devamında; “25 adet projenin toplam bütçesi yaklaşık 42 Milyon TL olup, hepsi ile sözleşme imzalandığı takdirde bu miktarın 29 Milyon TL hibe olarak ödenebilecektir. Önceki Çağrı İlanlarını baz aldığımızda İlimizde hayvancılık sektöründe en çok proje teslim edilen dönem bu dönem olmuştur. Bundan dolayı Burdur halkımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Yıldıran son olarak “Süt İşleme, Et İşleme ve Kesimhane gibi sektörler için son proje kabul tarihimiz 08 Nisan Cuma günüdür. Yine Bitkisel Üretim, Arıcılık, Kırsal Turizm gibi sektörlerin son proje kabul tarihi 22 Nisan Cuma günüdür. Bu sektörlerde proje sunmayı düşünen tüm vatandaşlarımızı İl Koordinatörlüğümüze bekliyorum” dedi.
HAYVANCILIK PROJELERİNDE REKOR BAŞVURU

TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, IPARD II Dönemi 1. Başvuru Çağrı dönemi için 18 Aralık 2015 tarihinde ilana çıktı. Hayvancılık sektörü ile ilgili 25 Ocak Pazartesi günü başlayan proje kabulleri, 11 Mart Cuma günü sona erdi. İl Koordinatörlüğüne, bu çağrı döneminde 42 milyon TL bütçeye sahip, 25 proje teslim edildi.

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran yaptığı değerlendirmede, 1. Başvuru Çağrı İlanı ile IPARD II Döneminin ilk proje kabullerinin hayvancılık sektöründen alındığını belirterek “Toplam 25 tane proje kabul edilmiş olup, projelerimizin 15 tanesi Süt Hayvancılığı, 9 tanesi Kırmızı Et Besiciliği ve 1 tanesi de Kanatlı Eti Besiciliği projeleridir” dedi.

 İl Koordinatörü Yıldıran sözlerinin devamında; “25 adet projenin toplam bütçesi yaklaşık 42 Milyon TL olup, hepsi ile sözleşme imzalandığı takdirde bu miktarın 29 Milyon TL hibe olarak ödenebilecektir. Önceki Çağrı İlanlarını baz aldığımızda İlimizde hayvancılık sektöründe en çok proje teslim edilen dönem bu dönem olmuştur. Bundan dolayı Burdur halkımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yıldıran son olarak “Süt İşleme, Et İşleme ve Kesimhane gibi sektörler için son proje kabul tarihimiz 08 Nisan Cuma günüdür. Yine Bitkisel Üretim, Arıcılık, Kırsal Turizm gibi sektörlerin son proje kabul tarihi 22 Nisan Cuma günüdür. Bu sektörlerde proje sunmayı düşünen tüm vatandaşlarımızı İl Koordinatörlüğümüze bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.