HAYVAN KATİLLERİ ÇOĞALIYOR

Gündem 22.02.2021 - 09:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HAYVAN KATİLLERİ ÇOĞALIYOR

Bucak'ta Hayvan Katilleri Çoğalıyor...
Burdur'un  Bucak İlçesi'nde sokak hayvanlarına katliam sürüyor.   Hayvan severler tarafından beslenen köpekler öldürülüyor.Kumar yolu üzerinde 2 sokak köpeği kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldü.  Ölen köpeklerin yol kenarına atılı halde bulunması ise yürekleri parçaladı.   Hayvanseverler tarafından yapılan iddialara göre, bu köpekleri keyfi vuruyorlar onlarca köpek öldürülmeye devam ediyor. Çok ağır bir zehir kullanılarak öldürüldüğünü iddia eden hayvanseverler, zehirden etkilenen hayvanlar çok kısa bir sürede ölüyorlar. Daha nereye kadar bu böyle devam edecek onlarca köpek öldürülüyor. Sadece zehirlemek le değil tüfekle öldürülen köpeklerde var biz her gün köpek ceseti topluyoruz" ifadelerini kullandılar  
Bucak'ta Hayvan Katilleri Çoğalıyor...

Burdur'un  Bucak İlçesi'nde sokak hayvanlarına katliam sürüyor.

 

Hayvan severler tarafından beslenen köpekler öldürülüyor.Kumar yolu üzerinde 2 sokak köpeği kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldü.  Ölen köpeklerin yol kenarına atılı halde bulunması ise yürekleri parçaladı.

 

Hayvanseverler tarafından yapılan iddialara göre, bu köpekleri keyfi vuruyorlar onlarca köpek öldürülmeye devam ediyor. Çok ağır bir zehir kullanılarak öldürüldüğünü iddia eden hayvanseverler, zehirden etkilenen hayvanlar çok kısa bir sürede ölüyorlar. Daha nereye kadar bu böyle devam edecek onlarca köpek öldürülüyor. Sadece zehirlemek le değil tüfekle öldürülen köpeklerde var biz her gün köpek ceseti topluyoruz" ifadelerini kullandılar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.