Hayvan hırsızları jandarma tarafından yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 08:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hayvan hırsızları jandarma tarafından yakalandı

7 ayrı hırsızlık olayından aranan 7 firari şüpheli cezaevine gönderildi Afyonkarahisar’da 7 ayrı hayvan hırsızlığı olayının firari şüphelisi olarak aranan 8 kişi jandarma ekiplerince yakalandı. Çay İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 7 ayrı hırsızlık suçundan aranan 7 firari şüphelinin yakalandığı bildirildi. Jandarmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Afyonkarahisar ili genelinde büyükbaş hayvan hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen ve farklı dönemlerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayının firari şüphelisi olan şahıslara yönelik olarak Çay İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde icra edilen operasyon neticesinde, 8 şüpheli şahıs olayda kullandıkları 1 adet araç ile birlikte yakalanmışlardır. Yakalanan şüphelilerden 7’si, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine teslim edilmiş, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi.

7 ayrı hırsızlık olayından aranan 7 firari şüpheli cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar’da 7 ayrı hayvan hırsızlığı olayının firari şüphelisi olarak aranan 8 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Çay İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 7 ayrı hırsızlık suçundan aranan 7 firari şüphelinin yakalandığı bildirildi. Jandarmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Afyonkarahisar ili genelinde büyükbaş hayvan hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen ve farklı dönemlerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayının firari şüphelisi olan şahıslara yönelik olarak Çay İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde icra edilen operasyon neticesinde, 8 şüpheli şahıs olayda kullandıkları 1 adet araç ile birlikte yakalanmışlardır. Yakalanan şüphelilerden 7’si, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine teslim edilmiş, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.