“Hayır Çarşısı” açıldı

Gündem 23.05.2017 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Hayır Çarşısı” açıldı

Hayır Çarşısı açıldı... Bolvadin’de “Hayır Çarşısı” açıldı
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Bedirkarahan Kayseri Yardımlaşma ve İlim Yayma Derneği tarafından “hayır çarşısı” açıldı. İlçe merkezinde açılan çarşıda yer alan tekstil ürünleri, el işlemesi giysiler, ayakkabı ve yöresel yiyecekler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Açılan çarşı ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Halime Katrancı, dernek olarak amaçlarının hafız yetiştirerek İslam dinine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Kartancı ayrıca çarşıda elde edilecek maddi gelirin hafız olarak eğitim alan öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanmasında kullanılacağını belirtti. Hayır Çarşısının ilçede 4 gün açık kalacağı öğrenildi.
Hayır Çarşısı açıldı... Bolvadin’de “Hayır Çarşısı” açıldı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Bedirkarahan Kayseri Yardımlaşma ve İlim Yayma Derneği tarafından “hayır çarşısı” açıldı.

İlçe merkezinde açılan çarşıda yer alan tekstil ürünleri, el işlemesi giysiler, ayakkabı ve yöresel yiyecekler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Açılan çarşı ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Halime Katrancı, dernek olarak amaçlarının hafız yetiştirerek İslam dinine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Kartancı ayrıca çarşıda elde edilecek maddi gelirin hafız olarak eğitim alan öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanmasında kullanılacağını belirtti.

Hayır Çarşısının ilçede 4 gün açık kalacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.