HAYDİ SPORA!

Spor 09.10.2017 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HAYDİ SPORA!

AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI
Amatör Spor Haftası Cumhuriyet Meydanındaki resmi törenle başladı. Çelenk sunumunun ardından İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ö. Faruk Şiran bir konuşma yaparak yediden yetmişe herkesi spora davet etti. Şiran Burdur’da 26.387 sporcunun spor merkezlerinden yararlandığını belirterek, çocuklara sporu sevdirip, kötü alışkanlıklardan korumak için çalıştıklarını vurguladı. SPORUN YAŞI OLMAZ Konuşmasının devamında her yaştan herkesi spora ve kültürel faaliyetlere davete den Şiran, sporun yaşı olmadığını, herkesin rahatlıkla gelip yararlanabileceği tesisler bulunduğunu ve de spor sahalarının yanı sıra Gençlik Merkezindeki kültürel faaliyetlerin de yapıldığını belirtti.  Cumhuriyet Meydanındaki program halk oyunları ve sporcuların gösterileri ile devam etti.
AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI

Amatör Spor Haftası Cumhuriyet Meydanındaki resmi törenle başladı.

Çelenk sunumunun ardından İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ö. Faruk Şiran bir konuşma yaparak yediden yetmişe herkesi spora davet etti. Şiran Burdur’da 26.387 sporcunun spor merkezlerinden yararlandığını belirterek, çocuklara sporu sevdirip, kötü alışkanlıklardan korumak için çalıştıklarını vurguladı.

SPORUN YAŞI OLMAZ

Konuşmasının devamında her yaştan herkesi spora ve kültürel faaliyetlere davete den Şiran, sporun yaşı olmadığını, herkesin rahatlıkla gelip yararlanabileceği tesisler bulunduğunu ve de spor sahalarının yanı sıra Gençlik Merkezindeki kültürel faaliyetlerin de yapıldığını belirtti. 

Cumhuriyet Meydanındaki program halk oyunları ve sporcuların gösterileri ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.