Haydi, Öğrenciler Bahçeşehir Bursluluk Sınavına

Eğitim 07.02.2017 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Haydi, Öğrenciler Bahçeşehir Bursluluk Sınavına

Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Şubat tarihinde Lise Öğrencilerine bursluluk sınavı yapacak.
Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Şubat tarihinde lise öğrencilerine bursluluk sınavı yapacak. Burdur Bahçeşehir Koleji daha kaliteli bir eğitim için ve eğitim sisteminin çıtasını yüksekte tutmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da 18 Şubat ve 25 Şubat tarihlerinde bursluluk sınavı yapılacak. İl genelindeki bütün öğrencilerin burstan faydalanması amacıyla yapılan davet ile belirlenen limite kadar kolej imkânı tanınacak. Konuya ilişkin yapılan basın açıklaması şöyle: “Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde uygulayacağı okula kabul sınavları 18 Şubat 2017 tarihinde 9-10-11. sınıflara saat 10.00 da,  25 Şubat 2017 tarihinde 4-5-6-7. sınıflara saat 10.00 ve 13.30 olmak üzere Burdur Bahçeşehir Kolejinde yapılacaktır. Sınav ücretsiz olup, ilimizde bu sınıflarda okuyan tüm öğrencilere açıktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin bizzat özel Burdur Bahçeşehir Kolejine gelerek sınav başvurularını yapmaları ve sınava giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilerimize Bahçeşehir kolejinin belirlediği miktar kadar burs verilecektir. Türkiye genelinde bütün Bahçeşehir kolejlerinde aynı anda uygulanacak bu sınavlara katılımı, öğrencilerimizin Türkiye genelindeki yerlerinin tespit edilebilmesi açısından önemli bir sınav olduğu düşüncesiyle ilimizde yukarıda belirtilen sınıflarda okuyan tüm öğrencilerimizin sınava katılımlarını bekliyoruz.”
Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Şubat tarihinde Lise Öğrencilerine bursluluk sınavı yapacak.

Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Şubat tarihinde lise öğrencilerine bursluluk sınavı yapacak.

Burdur Bahçeşehir Koleji daha kaliteli bir eğitim için ve eğitim sisteminin çıtasını yüksekte tutmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da 18 Şubat ve 25 Şubat tarihlerinde bursluluk sınavı yapılacak. İl genelindeki bütün öğrencilerin burstan faydalanması amacıyla yapılan davet ile belirlenen limite kadar kolej imkânı tanınacak. Konuya ilişkin yapılan basın açıklaması şöyle:

“Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde uygulayacağı okula kabul sınavları 18 Şubat 2017 tarihinde 9-10-11. sınıflara saat 10.00 da,  25 Şubat 2017 tarihinde 4-5-6-7. sınıflara saat 10.00 ve 13.30 olmak üzere Burdur Bahçeşehir Kolejinde yapılacaktır. Sınav ücretsiz olup, ilimizde bu sınıflarda okuyan tüm öğrencilere açıktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin bizzat özel Burdur Bahçeşehir Kolejine gelerek sınav başvurularını yapmaları ve sınava giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilerimize Bahçeşehir kolejinin belirlediği miktar kadar burs verilecektir. Türkiye genelinde bütün Bahçeşehir kolejlerinde aynı anda uygulanacak bu sınavlara katılımı, öğrencilerimizin Türkiye genelindeki yerlerinin tespit edilebilmesi açısından önemli bir sınav olduğu düşüncesiyle ilimizde yukarıda belirtilen sınıflarda okuyan tüm öğrencilerimizin sınava katılımlarını bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.